Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εικόνες Ντροπής: Στρατιώτες στήνουν σκηνές για τους «φιλοξενούμενους» του Μητσοτάκη – Πορείες λαθρομεταναστών στην Λέσβο!

Εικόνες Ντροπής: Στρατιώτες στήνουν σκηνές για τους «φιλοξενούμενους» του Μητσοτάκη - Πορείες λαθρομεταναστών στην Λέσβο!

Όλη την νύχτα, περισσότεροι από 100 Στρατιωτικοί και ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις μας βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής, έστηναν εκατοντάδες σκηνές για τους «φιλοξενούμενους» του Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τα τοπικά sites, το κλίμα είναι τεταμένο από το πρωί στο δρόμο του Καρά τεπέ όπου παραμένουν για τέταρτη μέρα χιλιάδες λαθρομετανάστες της Μόριας, οι οποίοι αντιδρούν στις κινήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για τη μεταφορά τους σε πρόχειρο καταυλισμό πίσω από το πεδίο Βολής του στρατού.

Οι αιτούντες άσυλο ζητούν να φύγουν από το νησί και αρνούνται να μεταφερθούν σε κάποιο άλλο χώρο. “No food just freedom” φώναζαν το μεσημέρι, όταν αρνήθηκαν να παραλάβουν φαγητό. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Η άρνηση τους να παραμείνουν στο νησί ενισχύει το σενάριο του εμπρησμού των εγκαταστάσεων της Μόριας. Για τέταρτη ημέρα, χιλιάδες λαθρομετανάστες βρίσκονται διάσπαρτοι παντού, σε δρόμους, εκκλησίες, νεκροταφεία και χωράφια.

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών με επιστολή της στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ζητά να μην εμπλακούν οι Ένοπλες Δυνάμεις στο στήσιμο του καταυλισμού, κάτι το οποίο αγνοήθηκε προκλητικά και είναι πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ οι εικόνες των Στρατιωτών με το εθνόσημο να στήνουν σκηνές για αλλοδαπούς που βρέθηκαν παράνομα στην χώρα μας.

Exit mobile version