Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα Συντακτών κατά Μιχαλολιάκου

Εφημερίδα Συντακτών κατά Μιχαλολιάκου

“Ο Τραμπ, ο Κουρτς, ο Ορμπαν, η Λεπέν, ο Σαλβίνι, ο Μιχαλολιάκος και ορισμένοι στη Ν.Δ. είναι παραλλαγές στο ίδιο θέμα: «Κρατήστε έξω τους βαρβάρους»

Δεν μας ξεχνούν οι φυλλάδες της αριστεράς που συνεχίζουν να συκοφαντούν το Κίνημά μας και τον Γενικό Γραμματέα του.

Αφού όλα τέλειωσαν, διαλυθήκαμε, μπήκαν λουκέτα και άλλα πολλά, γιατί αλήθεια ασχολούνται μαζί μας; Στην φυλλάδα, λοιπόν, όπου πρώτο βιολί είναι ο μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη της Χρυσής Αυγής, Ψαρράς, ο οποίος με εμμονή επί τριάντα χρόνια συκοφαντεί την Χρυσή Αυγή, δημοσιεύθηκε κείμενο για την Μόρια, όπου ευθέως κατηγορεί τους Έλληνες για όσα συμβαίνουν και όχι τους λαθρομετανάστες, που δημιούργησαν το χάος. Η μόνη λύση, μάλιστα, για τους αριστερούς συντάκτες της εν λόγω φυλλάδας είναι να πεταχτούν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας οι Εθνικιστές. Από το κείμενο αυτό σας παραθέτουμε το εξής απόσπασμα:

“Οι Μόριες που δεν θέλουμε να ξέρουμε, Τάσος Τσακίρογλου:

“Η απάντηση στο προσφυγικό-μεταναστευτικό σήμερα είναι μία: αποτροπή, καταστολή, εγκλεισμός. Το συγκεκριμένο φαινόμενο τρέφει διεθνώς την ακροδεξιά και τις θεωρίες της «λευκής ανωτερότητας», δηλαδή τον φασισμό και τον ρατσισμό.”

“Ο Τραμπ, ο Κουρτς, ο Ορμπαν, η Λεπέν, ο Σαλβίνι, ο Μιχαλολιάκος και ορισμένοι στη Ν.Δ. είναι παραλλαγές στο ίδιο θέμα: «Κρατήστε έξω τους βαρβάρους». Σήμερα δεν μπορεί να υπάρξει κανενός είδους ελευθερία εάν δεν αντιμετωπιστεί ανθρωπιστικά το προσφυγικό-μεταναστευτικό και εάν, ταυτόχρονα, δεν οδηγηθούν στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας οι ρατσιστές και ακροδεξιοί που μολύνουν τον κόσμο με την παρουσία τους και μόνο.”

Exit mobile version