Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομιλία στην Τ.Ο. Αθηνών – «Από τον Όρκο των Αθηναίων στην Ατίμωση»

Ομιλία στην Τ.Ο. Αθηνών - «Από τον Όρκο των Αθηναίων στην Ατίμωση»

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Ιατρό Κ.Παπαδημητρίου.

Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στον Όρκο που έδιναν οι έφηβοι Αθηναίοι ότι δεν θα ατιμάσουν τα όπλα τα ιερά, σε αντιδιαστολή με την διαρκή ατιμία που βασιλεύει στην εποχή μας όπου το χρήμα έχει γίνει αυτοσκοπός για τα υψηλόβαθμα στελέχη του κράτους, της εκκλησίας, του στρατού κτλ.

Τέλος εξήγησε τι σημαίνει ο όρος πανδημία που προπαγανδίζουν τα ΜΜΕ ώστε να τρομοκρατούν τους πολίτες, ενώ σύμφωνα με τους επίσημους αριθμούς δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, με την παγκοσμιοποίηση να χρησιμοποιεί τον κορωνοϊό για να υποτάξει τα έθνη με την μάσκα ως τρόμο-σύμβολο.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Αρχηγός του μοναδικού εθνικιστικού κινήματος της πατρίδας μας Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος και τόνισε ότι ενώ η Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει, σύμφωνα με τους εχθρούς της, οι λάσπη και οι συκοφαντίες από τα πληρωμένα κανάλια και φυλλάδες της διαπλοκής καλά κρατούν.

Σε μια εποχή υποταγής οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες παραμένουν απροσκύνητοι, σε πείσμα των καιρών και με την εθνικιστικη νεολαία μπροστά θα περάσουν στην Αντεπίθεση.

Με την λήξη άπαντες σε στάση προσοχής έψαλαν τον ύμνο του Κινήματος.

Exit mobile version