Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πώς αφαιμάχτηκε η Χρυσή Αυγή

Πώς αφαιμάχτηκε η Χρυσή Αυγή

Η βρώμικη μεθόδευση της ΝΔ κατά της Χρυσής Αυγής και η λάσπη της αριστεράς

Σε γνωστή ιστοσελίδα της αριστεράς διαβάσαμε τα παρακάτω:

“Κουτί της Πανδώρας, Νίκος Παπαδογιάννης, Ο κανίβαλος της διπλανής πόρτας: “Προτιμώ να αλλαξοπιστήσω, να αλλαξοπατρίσω και να ζήσω απόκληρος, παρά να σταθώ δίπλα στους φαιοχίτωνες με τους μαιάνδρους και στα άβαταρ με τα ελληνικά σημαιάκια. Εμένα πατρίδα μου είναι όλος ο κόσμος, θρησκεία μου ο άνθρωπος και οικογένειά μου ο κατατρεγμένος.”

“Η Χρυσή Αυγή αφαιμάχτηκε ώστε να δοθεί στη ΝΔ το παραπανίσιο 5% που θα την έκανε παντοδύναμη έναντι της αριστερής… λαίλαπας, αλλά η σιωπηρή συναλλαγή πληρώνεται σε σκληρό νόμισμα. Οι ψηφοφόροι της «φιλελεύθερης» νέας δεξιάς απαιτούν τώρα, σε όλους τους τόνους, να πάει η κυβέρνηση με τα νερά τους.””

Προτιμούν οι αντιφασίστες να αλλάξουν ακόμη και πατρίδα και θρησκεία αντί να ζήσουν με τους Έλληνες εθνικιστές με τους μαιάνδρους. Αυτό δείχνει πόσο ψηλά έχουν και την πατρίδα και την θρησκεία και εμείς το γνωρίζουμε πολύ καλά, αλλά επί τέλους ας το μάθουν και αρκετοί συμπατριώτες μας, που τους ακολουθούν παρασυρμένοι από ψέματα και ένα δήθεν ανθρωπισμό.

Όσο για την αναφορά του ότι η Χρυσή Αυγή αφαιμάχτηκε από την ΝΔ, ναι είναι γεγονός και αυτό έγινε τους πρώτους μήνες του 2019. Όμως, η Νέα Δημοκρατία στην ψηφοθηρία της βρήκε συμμάχους γενίτσαρους και εξωμότες που τους αγόρασε άλλους με χρήμα και άλλους με λόγια και μεγάλες υποσχέσεις.

Και η Νέα Δημοκρατία δεν έχει τελειώσει με την Χρυσή Αυγή και για τον λόγο αυτό 15 ολόκληρους μήνες μετά τις εκλογές συνεχίζει τον βρώμικο πόλεμο.

Θυμίζουμε τι έγραψε στο διαδίκτυο στις 5 Ιουνίου του 2020 ο Κύρτσος: Η ρήξη στην ηγεσία της συρρικνωμένης Χρυσής Αυγής και η δημιουργία νέας οργάνωσης από τον Κασιδιάρη αναδεικνύει μία μεγάλη επιτυχία Μητσοτάκη, ΝΔ. Την αποδυνάμωση της νεοναζιστικής άκρας δεξιάς παρά τις προσπάθειες ορισμένων να την στηρίξουν άμεσα η έμμεσα.

Exit mobile version