Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκάλυψη από “αλληλέγγυα”: ο βρώμικος ρόλος των ΜΚΟ

Αποκάλυψη από “αλληλέγγυα”: ο βρώμικος ρόλος των ΜΚΟ

Η κυβέρνηση της ΝΔ είχε δηλώσει ότι θα διώξει τις ΜΚΟ, αλλά πως να το κάνει, όταν οι περισσότερες από αυτές ανήκουν σε συμφέροντα δικών της παιδιών; Για αυτό δεν έκανε και δεν θα κάνει τίποτε!

Μία Γερμανίδα “αλληλέγγυα”, που βρέθηκε για πολλούς μήνες στην Λέσβο, η  Ρεμπέκα Σόμερ, δήλωσε πρόσφατα τα παρακάτω, που αποκαλύπτουν τον βρώμικο ρόλο των ΜΚΟ:

«Ντρέπομαι εδώ που είμαι Γερμανίδα. Υπάρχει ένας απίστευτος αριθμός γερμανικών ΜΚΟ που συμπεριφέρονται σαν να ήταν οι αφέντες αυτού του νησιού και αυτής της χώρας. Άκουσα από δύο Γερμανούς ότι χρησιμοποίησαν ακόμα και drone για να κατασκοπεύουν έναν ελληνικό στρατιωτικό χώρο και συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα για αυτόν τον λόγο. Σύριοι δεν υπάρχουν πλέον σχεδόν καθόλου.

Πάρα πολλοί έρχονται από την Αφρική. Στο στρατόπεδο κάθονταν πολλές γυναίκες, όμορφες και καλοθρεμμένες με κολλημένα μακριά νύχια. Η απόλυτη πλειοψηφία που έχουμε εδώ είναι Αφγανοί, κυρίως από την φυλή των Χαζάρα, που είναι και η κύρια ομάδα Αφγανών στη Γερμανία. Νεαρά αγόρια με μοντέρνο κούρεμα και κινητό τηλέφωνο και συχνά με κομψά ρούχα».

Μετά από τις αποκαλύψεις αυτές και την καταγγελία ακόμη και για στρατιωτική κατασκοπεία εις βάρος της χώρας μας, θα κάνει τίποτε η ΝΔ; Το πλέον πιθανόν όχι!

Exit mobile version