Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλλο ΚΙΝΗΜΑ και άλλο εκλογές και κόμμα

Άλλο ΚΙΝΗΜΑ και άλλο εκλογές και κόμμα

“Η λευτεριά είναι κάστρο, που το παίρνεις με το σπαθί σου. Όποιος δέχεται από ξένα χέρια τη λευτεριά, είναι σκλάβος.” Ν. Καζαντζάκης – «Καπετάν Μιχάλης»)

Είχαμε μετά από καιρό μία ακόμη δημοσκόπηση, αυτήν της εταιρείας GPO, η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, το Σαββατοκύριακο. Ως συνήθως, όπως με συνέπεια κάνει εδώ και πολλούς μήνες μετά την νεκρανάστασή της η εταιρεία GPO, δεν ανέφερε ποσοστό για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Μία εξήγηση για την λέξη “νεκρανάσταση”. Η εταιρεία GPO ως γνωστόν ανήκε και ίσως και ανήκει κατά μεγάλο ποσοστό στο γνωστό επιχειρηματία Καλογρίτσα, αλλά είχε σαν ψυχή της και “καθοδηγητή” της, για να χρησιμοποιήσω έναν όρο του κομμουνιστικού κόμματος στο οποίο ανήκαν και οι δύο, τον σημερινό υπουργό εσωτερικών της φερ’ ειπείν δεξιάς του Μητσοτάκη, Θεοδωρικάκο. Έτσι λοιπόν, όντας σύμβουλος του Μητσοτάκη ο Θεοδωρικάκος, εξαφάνισε κατά κάποιο τρόπο την εταιρεία GPO, η οποία επανήλθε στο προσκήνιο, χρήσιμο πάντα εργαλείο οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, μετά τις εκλογές του 2019.

Και στην δημοσκόπηση αυτή ο Μητσοτάκης σαρώνει … και βεβαίως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει! Εκλογές πάντως δεν φαίνονται στον ορίζοντα και όλα τα σενάρια που προχωρούσαν κάποια κομματόσκυλα της Νέας Δημοκρατίας, αποδείχθηκαν ψέματα. Την ίδια ώρα η οικονομία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και φυσικά δεν έχει κανέναν λόγο να κάνει εκλογές η Νέα Δημοκρατία μέχρι να καθαρίσει το πολιτικό τοπίο.

Έχει οπωσδήποτε το πλεονέκτημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αγκομαχάει, αφού δίνει εξετάσεις να αποδείξει ότι είναι ένα συστημικό κόμμα, το νέο ΠΑΣΟΚ, και είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνει σκληρή αντιπολίτευση σαν κόμμα εξουσίας που είναι πλέον. Απλά θα περιμένει την φθορά και τις εκλογές ελπίζοντας πως θα έλθει πάλι η σειρά του.

“Βρέθηκαν να είναι “πρωταγωνιστές” της Χρυσής Αυγής φιγούρες γραφικές”

Εις ό,τι μας αφορά, κι αναφερόμαστε στο Εθνικιστικό Κίνημα, θα πρέπει να αντιληφθούμε (επιτέλους!) ότι άλλο ΚΙΝΗΜΑ, και άλλο εκλογές και κόμμα. Ο καθένας πρέπει να έχει τον ρόλο του και αυτά τα πράγματα δυστυχώς δεν είχαμε τον χρόνο να τα ξεκαθαρίσουμε, αφού η ηγεσία του Κινήματος βρέθηκε στην φυλακή μόλις ένα χρόνο σχεδόν μετά την είσοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Βουλή.

Και έτσι τότε τα πάντα μπερδεύτηκαν. Άνθρωποι από το πουθενά έπαιξαν τον ρόλο του παράγοντα με το σύνηθες ψέμα ότι είναι η επιθυμία του Αρχηγού του Κινήματος και επί πλέον διάφοροι πουθενάδες, που θα μπορούσαν να είναι το πολύ-πολύ βλαχοδήμαρχοι, βρέθηκαν να είναι “πρωταγωνιστές” της Χρυσής Αυγής, σαν φιγούρες γραφικές που έκαναν φασαρία.

Ήλθε όμως ο Ιούλιος του 2019 και το κόμμα έμεινε εκτός Βουλής και αυτό έχει και τα κακά του και τα καλά του! Και το πρώτο καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε το Κίνημα από το κόμμα. Αυτούς που θέλουν οπωσδήποτε να γίνουν βουλευτές και είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει και αυτούς που είναι οι αληθινοί Ιδεολόγοι και οι πραγματικοί Χρυσαυγίτες.

Κάποιοι ήθελαν να γίνει γρήγορα-γρήγορα ένα συνέδριο και μάλιστα να… ανοίξουμε τις πόρτες μας να μπει ο λαός και να ψηφίζει όποιος θέλει, απ’ όπου και εάν προέρχεται, για την Χρυσή Αυγή!

Και βιαζόντουσαν γιατί οι εκλογές, έλεγαν, θα γίνουν τον Σεπτέμβριο … Και τελικά δεν θα γίνουν εκλογές το Σεπτέμβριο και το μόνο που θα γίνει στο επόμενο χρονικό διάστημα, στις 7 Οκτωβρίου, θα είναι η έκδοση της αποφάσεως της δίκης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που δεν μπορούσαν να την περιμένουν.

Το Συνέδριο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει μπει ήδη σε τροχιά διαδικασίας. Έχουν γίνει οργανωτικές συνδιασκέψεις σε όλη την χώρα, μέσα στον Σεπτέμβριο θα γίνουν οι δύο βασικές προσυνεδριακές συνελεύσεις και μετά το Δικαστήριο μας θα γίνει και το Συνέδριο.

Ένα Συνέδριο, το οποίο θα καθορίσει την Νέα Πορεία του Κινήματός μας, μία πορεία Ιδεολογική και Πολιτική, η οποία δεν θα είναι δέσμια του κάθε τυχοδιώκτη που θέλει να γίνει βουλευτής με τον Αγώνα και τις θυσίες των Εθνικιστών, μια Πορεία που θα έχει ως μοναδικό της σκοπό την Σωτηρία του Έθνους και ΟΧΙ το προσωπικό συμφέρον και την φιλοδοξία του οποιουδήποτε.

Λαϊκός Σύνδεσμος – Πολιτικό Συμβούλιο

Exit mobile version