Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κυκλοφορεί αύριο: Από τον Σημίτη στον Μητσοτάκη – Χειροκροτήστε “πατριώτες”

Στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κυκλοφορεί αύριο: Από τον Σημίτη στον Μητσοτάκη - Χειροκροτήστε “πατριώτες”

Όπως έγινε γνωστό μέσα από άρθρο του ιδίου του πρωθυπουργού, η Ελλάδα είχε καταλήξει σε «έγγραφη συμφωνία» με την Τουρκία μετά από μεσολάβηση του Βερολίνου! Στο άρθρο του συγκεκριμένα αναφέρει: «Όταν το Βερολίνο προσφέρθηκε να μεσολαβήσει, καθίσαμε καλόπιστα για να προσπαθήσουμε να βρούμε κοινό έδαφος. Καταφέραμε ακόμη και να καταλήξουμε σε έγγραφη συμφωνία».

Όπως ήταν αναμενόμενο και μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε από το βήμα της ΔΕΘ να «διαψεύσει» τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά απέτυχε οικτρά καθώς στην ουσία επιβεβαίωσε την ύπαρξη ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ. Η απάντησή του ήταν κυριολεκτικά για τα πανηγύρια.

Από τα Ίμια στο Καστελόριζο και από τον Σημίτη στον Μητσοτάκη, το «δημοκρατικό τόξο» γκριζάρει και μικραίνει την Ελλάδα μας με την στήριξη του «κυρίαρχου λαού» και στην περίπτωση βεβαίως της ΝΔ, με την στήριξη και την συνενοχή των «εθνικοπατριωτών»! Όλων εκείνων που έβρισκαν χίλιες δυο δικαιολογίες για να σαμποτάρουν τον Εθνικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής και να κάνουν πρωθυπουργό, πότε έναν Σαμαρά και πότε έναν Μητσοτάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ

Exit mobile version