Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μάρτιος 2019: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει τις “Πρέσπες” του Αιγαίου που έρχονται

Μάρτιος 2019: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει τις “Πρέσπες” του Αιγαίου που έρχονται

Είναι Μάρτιος του 2019, δύο μόλις μήνες πριν τις Ευρωεκλογές και λίγους μήνες σε όλες τις περιπτώσεις πριν τις εθνικές εκλογές, ο Ερντογάν ουρλιάζει για την περίφημη “γαλάζια πατρίδα” και ο ΣΥΡΙΖΑ, που τώρα σιωπά γιατί είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ, δεν αντιδρά.

Μάλιστα ο Κοτζιάς δηλώνει: “Να μην είμαστε μοναχοφάηδες”! Και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Καραγιαννίδης μιλάει υπέρ έντιμου συμβιβασμού όπως έγινε με την “Βόρεια Μακεδονία”… Καμία αντίδραση από την Νέα Δημοκρατία, ένοχη σιωπή και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας της καταγγέλλει ότι έρχεται “ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΕΣΠΕΣ ΓΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ” και τονίζει δεν υπάρχουν έντιμοι συμβιβασμοί στα Εθνικά ζητήματα.

Από την ΝΔ δεν υπήρξε αντίλογος ούτε από αυτούς τους φασουλήδες των συλλαλητηρίων, που έκαναν τους “μακεδονομάχους” και τους “τουρκοφάγους”.

Ότι έρχεται μία ανέντιμη και αντεθνική υποχώρηση στο Αιγαίο το τόνιζε σε κάθε ομιλία του προεκλογικά, μιλώντας για τις “Πρέσπες” του Αιγαίου ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος. Δεν μας ευχαριστούν σε καμία περίπτωση οι εξελίξεις, αλλά δικαιωθήκαμε!

Exit mobile version