Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Μία διευκρίνιση για αυτούς που δεν παρέδωσαν τις έδρες στην Χρυσή Αυγή

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Μία διευκρίνιση για αυτούς που δεν παρέδωσαν τις έδρες στην Χρυσή Αυγή

Συναγωνιστής από την Κρήτη, απέστειλε στα κεντρικά μας γραφεία επιστολή με την οποία ερωτούσε την Κεντρική Διοίκηση γιατί δεν προβαίνει σε ενέργειες, προκειμένου να παραδώσουν την έδρα στην Χρυσή Αυγή αυτοί που εξελέγησαν με την Χρυσή Αυγή σε Δήμους, Περιφέρειες και Ευρωβουλή.

Ήλθαμε σε επαφή μαζί του και του διευκρινίσαμε ότι δυστυχώς το σάπιο πολιτικό σύστημα, που ευνοεί και ενθαρρύνει τις αποστασίες κάθε είδους, πόσο μάλλον τις αποστασίες από την Χρυσή Αυγή, δεν προβλέπει διαδικασία με την οποία να επιστρέφεται η έδρα στο κόμμα. 

Μας είπε ότι αυτό δεν το γνωρίζουν πολλοί Συναγωνιστές και πιστεύουν ότι δεν κινούμε για κάποιους λόγους τις διαδικασίες. Αυτό δεν ισχύει! Τονίζουμε ότι υπήρχε για όλους δέσμευση Τιμής ότι σε περίπτωση διαφωνίας τους με το Κίνημα, θα παραιτηθούν και μάλιστα είναι γνωστό ότι άτομα τα οποία σήμερα κατέχουν τις έδρες αυτές, καταγγέλλανε αυτούς που “ανεξαρτητοποιούντο” και έκλεβαν τις έδρες της Χρυσής Αυγής!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση όταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής κουνούσαν πενηντάευρα στον Μπούκουρα όταν ανεξαρτητοποιήθηκε και οι ίδιοι που κουνούσαν τα πενηντάευρα σήμερα έχουν έδρες της Χρυσής Αυγής και έχουν ιδρύσει κόμματα. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι με δημόσιες δηλώσεις καταγγέλλανε σαν αποστάτες αυτούς που έφευγαν από την Χρυσή Αυγή.

Y. Γ. Όμως, η προπαγάνδα συνεχίζεται και έτσι για μια ακόμη φορά είπαν ότι μπήκε “λουκέτο” στην Χρυσή Αυγή. Αλήθεια, πόσες φορές θα βάλουν αυτό το “λουκέτο”; Γιατί κάθε λίγο και λιγάκι λένε ότι μπαίνει “λουκέτο” στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Αλήθεια, ποιος ωφελείται από όλη αυτή την πολεμική; Ποιος άλλος από το Σύστημα που αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια να γονατίσει το Κίνημά μας.

Εάν υπήρχε όμως νομοθεσία ότι σε περίπτωση αποχωρήσεως από το κόμμα, με το οποίο εξελέγησαν είτε σε Δήμο, είτε σε Περιφέρεια, είτε σε Βουλή ή Ευρωβουλή, θα έπρεπε να παραδώσουν την έδρα (και τον μισθό και τα προνόμια βεβαίως …) θα έφευγαν ποτέ όλοι αυτοί από την Χρυσή Αυγή;

Ν. Γ. Μ.

Exit mobile version