Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και νέα τεθωρακισμένα κατά των Ελλήνων στην Μυτιλήνη

Και νέα τεθωρακισμένα κατά των Ελλήνων στην Μυτιλήνη

Η κυβέρνηση ΝΔ κτίζει μια νέα Μόρια ακόμη χειρότερη και σε απόσταση ελάχιστη από την πόλη της Μυτιλήνης! Καμία αντίδραση όμως από τους πολιτικούς άρχοντες της νήσου.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ από Βουλευτές, Δημάρχους και Περιφερειάρχη, που απλά παρακολουθούν το χτίσιμο μιας νέας δομής χωρίς να  αντιδρούν.  Αντί να υπάρχει ένα κύμα διαμαρτυρίας – όπως την περίοδο της Καράβας –  ώστε ο μεγαλύτερος όγκος των λαθρομεταναστών να οδηγηθεί εκτός Ελλάδος βλέπουμε απλά το στήσιμο των σκηνών. Μήπως τελικά θέλουν η δομή στον Καρά Τεπέ γίνει μόνιμη;

Το μόνο που φοβούνται και δεν θέλουν είναι αντιδράσεις από τους Έλληνες και για τον λόγο αυτό στην Μυτιλήνη έφτασαν και τα τεθωρακισμένα οχήματα της ΕΛΑΣ  Typhoon. Τα θηριώδη αυτά τεθωρακισμένα, τροχοφόρα, οχήματα κατασκευάζονται από την καναδική εταιρεία Streit Group, έχουν μήκος 6,5 μέτρα, πλάτος 2,43 μέτρα, ύψος 2,37 μέτρα, βάρος 12,5 τόνους, διμελές πλήρωμα (οδηγό-συνοδικό) με δυνατότητα μεταφοράς μιας ομάδας 8 πλήρως εξοπλισμένων στρατιωτών ή αστυνομικών.

Τα τεθωρακισμένα οχήματα Typhoon είχαν κατασχεθεί από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή (ΛΣ- ΕΛΑΚΤ) το 2015, έχοντας τότε προορισμό τη Λιβύη, παρά το εμπάργκο όπλων που είχε επιβληθεί από τον ΟΗΕ.

Σε περίπτωση δηλαδή που οι Έλληνες αντιδράσουν, ετοιμάζει η ΝΔ, σκληρή καταστολή και διώξεις…

Exit mobile version