Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητσοτάκης για Τουρκία: “Δεν θέλουμε κυρώσεις”

Μητσοτάκης για Τουρκία: “Δεν θέλουμε κυρώσεις”

Ψέματα και προπαγάνδα από φιλελεύθερους και επαγγελματίες εθνικόφρονες για κυρώσεις κατά της Τουρκίας 

Στα ψιλά πέρασε η δήλωση του πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την διάρκεια της συνεντεύξεως τύπου, την οποία έδωσε στα πλαίσια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονικής, ότι η Ελλάδα δεν θέλει κυρώσεις. Αυτό λίγες μόλις ημέρες πριν την Σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, στην οποία υποτίθεται ότι θα επιβάλλοντο κυρώσεις κατά της Τουρκίας.

Βεβαίως, υπήρχαν τοποθετήσεις αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, οι οποίες έλεγαν ότι δεν ξέρουν εάν θα επιβληθούν κυρώσεις, τι είδους κυρώσεις θα είναι αυτές και εάν θα επιβληθούν στην Τουρκία ή σε πρόσωπα ή σε εταιρείες.

Όλο αυτό το διάστημα από τις αρχές Αυγούστου όταν και άρχισαν οι Τούρκοι να παραβιάζουν την Εθνική μας κυριαρχία, τα παπαγαλάκια της κυβερνητικής προπαγάνδας έλεγαν συνεχώς ότι θα επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία. Οριστικό τέλος και διάψευση στα λεγόμενά τους η δήλωση Μητσοτάκη: “Δεν θέλουμε κυρώσεις, διότι αυτό θα σημαίνει ότι δεν έχουμε καταφέρει να φτάσουμε σε αποκλιμάκωση”.

Για μια ακόμη φορά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία έλεγε ότι όλα αυτά περί κυρώσεων είναι προπαγάνδα και τίποτε άλλο, δυστυχώς, δικαιώθηκε.

Exit mobile version