Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρθρο στα “ΝΕΑ” με φωτογραφία σκίτσο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο στα “ΝΕΑ” με φωτογραφία σκίτσο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

“Ξεμπερδέψαμε με την Ακροδεξιά;”

Στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, της 12ης Σεπτεμβρίου 2020, υπήρχε δισέλιδο αφιέρωμα με τρία άρθρα για την δίκη της Χρυσής Αυγής, άρθρα στα οποία εκφραζόταν η αγωνία ότι δεν τέλειωσε η ακροδεξιά και ο λεγόμενος “δημοκρατικός” κόσμος, πρέπει να είναι σε συναγερμό!

Το κεντρικό άρθρο της Μυρτώς Λιαλιούτη, είχε τίτλο “Ξεμπερδέψαμε με την ακροδεξιά;” και δίπλα κεντρική φωτογραφία ένα σκίτσο από φωτογραφία του πρακτορείου Ευροκίνηση από το δικαστήριο όταν ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής προσήλθε στην απολογία του. Και μόνο αυτό δείχνει πολλά …

Δείχνει τι φοβάται και υπολογίζει το Σύστημα και για τον λόγο αυτό άλλωστε δεν λένε κακή λέξη οι ψιθυριστές του παρακράτους για κανέναν άλλον εκτός από τον Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο. Αντίθετα, έχουν “ξεχάσει” τα όσα έγραφαν εναντίον κάποιων, οι οποίοι μετά την εκλογική αποτυχία εγκατέλειψαν, άλλος αμέσως, άλλος μετά, την Χρυσή Αυγή και σήμερα εξυπηρετούν τα σχέδια του Συστήματος να εξαφανίσει την Χρυσή Αυγή! 

Χαρακτηριστικά για το κλίμα που διαμορφώνεται γράφει η αρθρογράφος της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”: “Η σχέση Ελλήνων και μεταναστών μόνο καλύτερη δεν έγινε. Μία ματιά στο τούιτερ μετά τις φωτιές στην Μόρια, δείχνει ξεκάθαρα πως η αφομοίωση ή ακόμη και η ανοχή δεν αποτελούν τον πυρήνα της συζήτησης.”

Το άλλο άρθρο στο δισέλιδο αφιέρωμα, που υπογράφει η Μίνα Μουστάκα, έχει τίτλο “Μία ετυμηγορία που αφορά την ίδια την δημοκρατία”  και αποτελεί παραδοχή, παραδοχή κυνική ότι θέλουν αυτή την δίκη πολιτική και αυτό σίγουρα δεν έχει σχέση με την Δικαιοσύνη και τους Νόμους.

Exit mobile version