Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν αυτοί που ήταν η “καμαρίλα” μιλούν για “καμαρίλα”!

Όταν αυτοί που ήταν η “καμαρίλα” μιλούν για “καμαρίλα”!

Στόχος της λάσπης του Συστήματος η Χρυσή Αυγή και στο κέντρο του στόχου ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος, εναντίον του οποίου έχει στηθεί μια επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” και για τον οποίο άτομα, τα οποία κυριολεκτικά έζησαν και υπάρχουν πολιτικά από την Χρυσή Αυγή, συμμετέχουν στο βρώμικο παιχνίδι του Συστήματος.

Δίπλα σε αυτούς και πρόσωπα κυριολεκτικά του περιθωρίου, τα οποία παρουσιάζονται σαν … αγνοί Χρυσαυγίτες και μεταφέρουν και αυτοί πρόθυμα την λάσπη ενάντια στο μόνο Εθνικιστικό Κίνημα, που κατόρθωσε να σπάσει την συνωμοσία της σιωπής και να φέρει τον Εθνικισμό σε Βουλή και Ευρωβουλή.

Το θράσος τους δεν έχει όρια! Εκμεταλλεύονται τις ιδιαίτερες συνθήκες της περιόδου αυτής και μιλούν για “καμαρίλα” του Μιχαλολιάκου!

Εάν υπήρχε “καμαρίλα” η “καμαρίλα” ήτανε αυτοί … Για αυτούς στηνόντουσαν τα ψηφοδέλτια όπως ήθελαν, γιατί ο Μιχαλολιάκος όντας επικεφαλής του κόμματος δεν χρειαζότανε σταυρό, γι’ αυτούς έμπαιναν τα ονόματα τους πρώτα αλφαβητικά στα ψηφοδέλτια από τον Μάιο του 2012, και υπάρχουν τα ψηφοδέλτια αυτά, για να εκλεγούν βουλευτές αυτοί γιατί δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους.

Αυτοί διόριζαν φιλαράκια και κουμπάρους στο κόμμα … Και μάλιστα ένας από αυτούς έβγαλε και βουλευτή τον κουμπάρο του σε νομό, με τον οποίον δεν είχε καμία σχέση κι έναν άλλο κουμπάρο του επιχείρησε να τον εκλέξει σε άλλο νομό…

Και ύστερα μιλούν για “καμαρίλα”, αυτοί που ήταν δυστυχώς η “καμαρίλα”. Ο καιρός της σιωπής όμως θα τελειώσει και όταν θα έρθει η ώρα της Αλήθειας, δεν θα έχουν πού να κρυφτούν.

Exit mobile version