Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τραμπ εναντίον πολιτισμικού μαρξισμού: Διάταγμα “πατριωτικής εκπαίδευσης” για τις ΗΠΑ

Τραμπ εναντίον πολιτισμικού μαρξισμού: Διάταγμα “πατριωτικής εκπαίδευσης” για τις ΗΠΑ

«Τα έκτροπα και το χάος που προκαλεί η αριστερά είναι το άμεσο αποτέλεσμα δεκαετιών αριστερής κατήχησης στα σχολεία μας. Συνεχίζεται για πάρα πολύ καιρό… Η εκστρατεία ενάντια στην αμερικανική Ιστορία είναι μια τοξική προπαγάνδα, ένα ιδεολογικό δηλητήριο που αν δεν αφαιρεθεί θα διαλύσει την κοινωνική συνοχή, θα καταστρέψει τη χώρα μας»…

Την επέλαση του “πολιτισμικού μαρξισμού” προσπαθεί να αναχαιτίσει ο Αμερικανός Πρόεδρος Τραμπ, η οποία σαρώνει και τις ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες μέσω του κινήματος των ταραξιών του “Black Lives Matter”.
O Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα φέρει ομοσπονδιακό εκπαιδευτικό σχέδιο για την προώθηση της «πατριωτικής εκπαίδευσης», σε μια προσπάθεια καταπολέμησης εκείνου που περιέγραψε ως μια αριστερή «εκστρατεία ενάντια στην αμερικανική Ιστορία»!

Όπως είπε, σύντομα θα υπογράψει το εκτελεστικό διάταγμα για τη σύσταση μιας «εθνικής επιτροπής για την προώθηση της πατριωτικής εκπαίδευσης. Θα αποκαλείται Επιτροπή του 1776».
«Οι νέοι μας θα διδαχθούν να αγαπούν την Αμερική με όλη τους την καρδιά και όλη τους την ψυχή», είπε ο Τραμπ. «Θα ενθαρρύνει τους εκπαιδευτικούς μας να διδάξουν στα παιδιά μας το θαύμα της αμερικανικής Ιστορίας και να κάνουν σχέδια για να τιμήσουν την 250ή επέτειο της ίδρυσής μας».

Η ανακοίνωση του Προέδρου Τραμπ λοιδορείται ήδη από την κόκκινη χούντα των ΜΜΕ, δείγμα του ότι κινείται στην σωστή κατεύθυνση. Και εάν η “πατριωτική εκπαίδευση” είναι σήμερα μια αναγκαιότητα για τις “πολυπολυτισμικές” ΗΠΑ, φανταστείτε πόσο σημαντική θα ήταν για την Ελλάδα, όπου συστηματικά εδώ και μισό αιώνα καταργούν ολόκληρα κεφάλαια της ελληνικής ιστορίας από τα σχολικά βιβλία, ενώ παράλληλα προωθείται η παγκοσμιοποίηση και ο πολιτισμικός μαρξισμός.

Exit mobile version