Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για βουλευτή της Ν.Δ., που στα κανάλια είχε… “πατριωτικές θέσεις πιο ακραίες από αυτές του Μιχαλολιάκου”

Για βουλευτή της Ν.Δ., που στα κανάλια είχε… “πατριωτικές θέσεις πιο ακραίες από αυτές του Μιχαλολιάκου”

Στην εφημερίδα “δημοκρατία” υπήρχε το παρακάτω κείμενο του Στρατηγού Μπολώση για κάποιον από τους πολλούς βουλευτές της Ν.Δ., που όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε την συμφωνία των Πρεσπών παρίσταναν τους “Μακεδονομάχους” και τώρα που ο Ζάεφ ο πρόεδρος των Σκοπίων ήλθε στην Ελλάδα δεν λένε λέξη, δείχνοντας πως ο όποιος πατριωτισμός τους ήταν δημαγωγία και ψηφοθηρία και μόνον. Διαβάστε:

Εφημερίδα “δημοκρατία” της 17ης Σεπτ. 2020, στη στήλη ΡΙΠΕΣ άρθρο του κ. Χρήστου Μπολώση με τίτλο:  “Άκρα του τάφου σιωπή”:

“Η ΣΚΗΝΗ στην πλατεία Εσταυρωμένου, στο Αιγάλεω, λίγο μετά την πανηγυρική θεία λειτουργία. Κόσμος πολύς βολτάρει στην πλατεία, μεταξύ των οποίων και πρώην πασόκος και νυν βουλευτής της Ν.Δ. με πολυμελή παρέα κάθεται σε ζαχαροπλαστείο. Τον πλησιάζει ένας φίλος μου, που μου μετέφερε και το περιστατικό, ο οποίος κρατώντας τη “δημοκρατία” του λέει: “Έχετε όρεξη για διάλογο;” “Βεβαίως” απαντά ο βουλευτής. “Δεν μου λέτε, εσείς δεν είστε που κάνατε εκπομπές σε κανάλι και που οι πατριωτικές θέσεις σας ήταν πιο ακραίες από αυτές του Μιχαλολιάκου; Που εξαφανιστήκατε τώρα και δεν μιλάτε για όσα γίνονται; Ευτυχώς που έχουμε και αυτήν (σ.σ.  και δείχνει τη “δημοκρατία”) και ας ανοίγει τα μάτια”. Ο βουλευτής έχει καταπιεί την γλώσσα του, ενώ η παρέα του υπομειδιά μυστηριωδώς. Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει…””

Exit mobile version