Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Jean-Luc Gala, Καθηγητής Λοιμωξιολόγος: “Τα άτομα δεν υποφέρουν πια από τον coronavirus, αλλά από τα μέτρα”

Jean-Luc Gala, Καθηγητής Λοιμωξιολόγος: “Τα άτομα δεν υποφέρουν πια από τον coronavirus, αλλά από τα μέτρα”

O Jean-Luc Gala, Καθηγητής Λοιμωξιολόγος και διευθυντής της πανεπιστημιακής κλινικής του UCL στην πόλη Louvain του Βελγίου δήλωσε:

«Είναι ανησυχητική η αύξηση της μόλυνσης; Όχι. Είναι εντελώς φυσιολογική. Είναι επικίνδυνο που κυκλοφορεί ο ιός; Για άλλη μια φορά, όχι!! Κυκλοφορεί τώρα σε μια κατηγορία που δεν πάσχει, στους νέους που στη χειρότερη περίπτωση θα έχουν μικρά συμπτώματα, στην καλύτερη περίπτωση τίποτα. Ότι οι άνθρωποι έχουν μολυνθεί αλλά δεν αναπτύσσουν συμπτώματα, τόσο το καλύτερο! Δεν έχουμε εμβόλιο και αυτό συμβάλλει στην ασυλία της αγέλης. Δεν πρέπει να καταργήσουμε τα μέτρα, αλλά ίσως να τα χαλαρώσουμε. Τ’ άτομα δεν υποφέρουν πια από τον coronavirus, αλλά από τα μέτρα για να τον σταματήσουν.» la libre 15/9/20

Υποστηρίζει επίσης πως πολλά τεστ είναι άχρηστα, όπως αυτά στους ασυμπτωματικούς. Ο Jean-Luc Gala, θεωρεί ότι τα τεστ δεν είναι απαραίτητα σε ασυμπτωματικούς ασθενείς. Οι ΤΙΜΕS του Λονδίνου στις 15/9/20 τον περιγράφουν ως κορυφαίο Βέλγο επιστήμονα που καλεί σε στρατηγική συλλογικής ανοσίας κι αφιερώνουν άρθρο στις δηλώσεις του.

Exit mobile version