Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπερκυβέρνηση όλων των λαών της οικουμένης ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας!

Υπερκυβέρνηση όλων των λαών της οικουμένης ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας!

Με ποιο δικαίωμα ένας οργανισμός ιδιωτικός απαιτεί να πάρουν μέτρα με εντολή του όλα τα κράτη του κόσμου; 

Σκληρά μέτρα για την Ευρώπη απαιτεί ο Π.Ο.Υ

“Η Ευρώπη μπαίνει σε μια αποφασιστική στιγμή στον αγώνα κατά του Covid-19 με την έναρξη του σχολικού έτους και την άφιξη του φθινοπώρου, προειδοποίησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Ήρθε η ώρα να σταματήσει το κυνήγι της χίμαιρας και να ληφθούν σκληρές αποφάσεις για την προστασία των πιο ευπαθών και τη διατήρηση των νέων στο σχολείο, ακόμη και αν αυτό σημαίνει αποδοχή αναπόφευκτων θυσιών, δήλωσε ο διευθυντής καταστάσεων έκτακτης ανάγκης του Π.Ο.Υ ο Michael Ryan.

Πόσο αμερόληπτος είναι ο Π.Ο.Υ όταν σύμφωνα χρηματοδοτείται κατά 79% από αμερικάνικα κεφάλαια και φαρμακευτικά λόμπι; Όταν μόνο το ίδρυμα Bill και Melinda Gates του διοχέτευσε πάνω από 2 δις $ από το τέλος της δεκαετίας του 90;

“Ο Π.Ο.Υ ένας οργανισμός ιδιωτικός έχει νομιμότητα να εκδίδει οδηγίες, που θα επιβληθούν σε όλες τις κυβερνήσεις του πλανήτη.

Στην πραγματικότητα οι κυβερνήσεις που ακολουθούν τυφλά τις οδηγίες του Π.Ο.Υ δείχνουν με προφανή τρόπο ότι αυτές οι ίδιες είναι υποκατάστατα του κράτους σε χέρια ιδιωτικών συμφερόντων. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται εύκολο να δούμε ποια κυβέρνηση εξυπηρετεί τα ιδιωτικά συμφέροντα και ποια κυβέρνηση αντιστέκεται ή προσπαθεί να αντισταθεί στις εντολές των πολυεθνικών!” όπως αναφέρει η Valérie Bugault…”

 

dimpenews.com

Exit mobile version