Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Τούρκοι δεν θέλουν Ελληνικό Στρατό στην Θράκη!

Οι Τούρκοι δεν θέλουν Ελληνικό Στρατό στην Θράκη!

Το θράσος των Τούρκων έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Βρίσκουν και τα κάνουν… Έφτασαν στο σημείο να διαμαρτύρονται για τις ασκήσεις του Ελληνικού Στρατού μέσα στην ελεύθερη Θράκη! Τελευταίο δείγμα του τουρκικού θράσους η κοινή ελληνοαμερικανική άσκηση στο Πετροχώρι της Ξάνθης, η οποία φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει την Τουρκία και για αυτό θέτει θέμα για την παρουσία Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων σε μουσουλμανικά χωριά.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο, επικαλούμενα πηγές του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, «η κοινή άσκηση Ελλάδας και ΗΠΑ στην Θράκη πραγματοποιείται σε μια περιοχή όπου κατοικούν πολλοί Τούρκοι, ενώ την ένταση στην Ανατ. Μεσόγειο η Ελλάδα την μεταφέρει στην Θράκη».

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, την άσκηση στο Πετροχώρι, όπου «Υπάρχουν πολλοί Τούρκοι».  Σημειώνεται επίσης ότι στην  άσκηση που ξεκίνησε στις 14 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 18/09, συμμετέχουν αμερικανικά άρματα μάχης M1A2 Abrams και Ελληνικά LEO2HEL και LEO2A4.

Θα πρέπει να ρωτάμε λοιπόν τους Τούρκους όποτε κάνουμε ασκήσεις των Ενόπλων Δυνάμεών μας στην Θράκη! Η Τουρκία ασκεί ήδη μία πολιτική επικυρίαρχου στην χώρα μας και δυστυχώς δεν βρίσκει την πρέπουσα αντίδραση από το πολιτικό κατεστημένο.

Exit mobile version