Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί η ΝΔ κτύπησε και κτυπάει την Χρυσή Αυγή

Γιατί η ΝΔ κτύπησε και κτυπάει την Χρυσή Αυγή

Εφημερίδα “Αυγή”: “Χωρίς τις ψήφους της Ακροδεξιάς, η Ν.Δ. κυβέρνηση δεν γίνεται”

Στην τελευταία εκλογική περίοδο, οι κομματάρχες της ΝΔ και οι πολιτευτές, το πρώτο που επιδίωκαν ήταν να πάρουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Γιατί; Η απάντηση στο παρακάτω δημοσίευμα: 

“ΑΥΓΗ”: “Είναι θέμα πολιτικής επιβίωσης. Όχι μόνο για τους Μητσοτάκηδες, αλλά συνολικά για τη Δεξιά. Χωρίς τις ψήφους τής Ακροδεξιάς, η Ν.Δ. κυβέρνηση δεν γίνεται … Μπορεί η οικογένεια να πλασάρεται ως «κεντρώα», όμως ό,τι πέτυχε (δύο πρωθυπουργούς έβγαλε) το έκανε έχοντας συμπήξει συμμαχία με την Ακροδεξιά και με τη δική της στήριξη… Είναι θέμα πολιτικής επιβίωσης.  Όχι μόνο για τους Μητσοτάκηδες, αλλά συνολικά για τη Δεξιά. Χωρίς τις ψήφους τής Ακροδεξιάς, η Ν.Δ. κυβέρνηση δεν γίνεται. Στην Ελλάδα η κάθε μορφής Ακροδεξιά έχει συνολικά περίπου 10% του εκλογικού σώματος.

Ο Σαμαράς έφερε στη Ν.Δ. όλο τον ΛΑΟΣ για να γίνει πρωθυπουργός το 2012. Ακόμη και τώρα, στις εκλογές του 2019, που η Ν.Δ. είχε την αμέριστη στήριξη όλων των «παραγόντων» (μίντια, επιχειρηματική ελίτ και λοιποί «ιδιοκτήτες» της χώρας) προκειμένου να φύγει ο Τσίπρας από την εξουσία, η Ν.Δ. δεν έπιασε καν 40%. Σκεφτείτε να μην είχε τις ακροδεξιές ψήφους…”

Θυμίζουμε ότι το 1990, η ΝΔ πήρε τις ψήφους των Εθνικιστών με την υπόσχεση ότι θα αποφυλακίσει τον Παπαδόπουλο και τους Αξιωματικούς της 21ης Απριλίου.

Το 2019 έταξε άλλα και σε πολλούς… Σε άλλους θέσεις και διορισμούς και σε άλλους “δόξα”.

Συνεχίζει να πολεμάει όμως την Χρυσή Αυγή γιατί γνωρίζει ότι από εκεί μόνο κινδυνεύει να χάσει τις ψήφους.

Exit mobile version