Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λόγοι ιδεολογικοί, πολιτικοί, τακτικής ή κάτι άλλο;…

Λόγοι ιδεολογικοί, πολιτικοί, τακτικής ή κάτι άλλο;…

Αυτοί που έχουν φύγει από την Χρυσή Αυγή λέει ο καθένας τους και μία ιστορία… Τα χειρότερα όμως δεν τα λένε οι ίδιοι, αλλά κάποιοι υποτακτικοί τους, που ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα πληρώνονται αποδεδειγμένα για αυτό και που στρέφονται εναντίον αυτών που έμειναν πιστοί στην Χρυσή Αυγή, με ψέματα, λάσπη και συκοφαντίες.

Δεν λείπουν όμως και κάποιες αναφορές που έχουν χαρακτήρα άλλοτε ιδεολογικό, άλλοτε δήθεν πολιτικό και άλλοτε θέματα τακτικής. Μήπως τελικά όλα αυτά είναι προσχήματα και στην πραγματικότητα συμβαίνει κάτι άλλο; Γιατί επί του προκειμένου με την απομάκρυνση από την Χρυσή Αυγή πήγανε ταμείο… συγκεκριμένα άτομα σε συγκεκριμένες θέσεις. Είτε με τον διορισμό των ιδιών, είτε των συζύγων τους. Και μιλάμε για έξι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Για όσους δεν το ξέρουν, είχε γίνει και δήλωση από τους υποψήφιος ευρωβουλευτές που έλεγε ότι έχουμε συμφωνήσει πως το 50% των απολαβών μας θα πηγαίνει κατευθείαν στο κίνημα για τα έξοδά του, για να συντηρηθεί. Από το 2013 έχει κοπεί παράνομα η κομματική επιχορήγησή μας, το Κίνημα συντηρείται από τις συνδρομές των βουλευτών και των ευρωβουλευτών και έχουν συμφωνήσει οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές σε αυτό.

Αυτό όπως γνωρίζετε δεν συνέβη ποτέ. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Exit mobile version