Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τ.Ο. Αθηνών: Απάντηση στους συκοφάντες – Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ!

Τ.Ο. Αθηνών: Απάντηση στους συκοφάντες - Η Χρυσή Αυγή  είναι εδώ!

Κατάμεστα και πάλι τα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Αθηνών, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020. Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του Κινήματος, στην οποία πρώτος τον λόγο έλαβε εκ μέρους των Ιατρών του Ελληνισμού ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Κελεπούρης, ο οποίος και ενημέρωσε για το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής στον τομέα της Υγείας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Τους ομιλητές παρουσίασε ο πρώην βουλευτής Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Απόστρατος Αξιωματικός των Δυνάμεων καταδρομών. Τον λόγο έλαβε μετά ο κύριος ομιλητής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γ. Παπαγεωργίου, ο οποίος έδωσε σκληρή απάντηση σε όλους αυτούς, που είχαν την τιμή κάποτε να είναι Χρυσαυγίτες και σήμερα κατηγορούν το Κίνημα και την ηγεσία του και τους κατήγγειλε ευθέως ότι δεν είναι τίποτε άλλο από ενεργούμενα άλλοι με την θέλησή τους συνειδητά και άλλοι χωρίς να το αντιλαμβάνονται της προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας και του Συστήματος ολόκληρου που διαδίδει ότι η Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει! Ανέφερε συγκεκριμένα περιστατικά για πρόσωπα και γεγονότα, τα οποία δείχνουν καθαρά τα πισώπλατα μαχαιρώματα που δέχτηκε η Χρυσή Αυγή από κάποιους πρώην συναγωνιστές.

Τελευταίος χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος, τον οποίο θερμά υποδέχτηκαν οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες και ο οποίος απηύθυνε ευθεία πρόκληση προς τους συκοφάντες του να αποδείξουν όλα αυτά, τα οποία του καταλογίζουν και μάλιστα κάποιοι αποδεδειγμένα με το αζημίωτο, προκειμένου να πλήξουν την Χρυσή Αυγή. Αποκάλυψε στοιχεία και γεγονότα, τα οποία αποδεικνύουν ότι αυτοί οι οποίοι σήμερα τον κατηγορούν ήταν εκείνοι που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να καταστρέψουν την Χρυσή Αυγή. Η εκδήλωση τελείωσε με όλους τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες ορθούς να άδουν τον ύμνο του Κινήματος.

 

Exit mobile version