Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

1821 – Την σφαγή των Ελλήνων ήθελαν Μάρξ και Ένγκελς

1821 - Την σφαγή των Ελλήνων ήθελαν Μάρξ και Ένγκελς

Το 1821 ήταν η μεγαλύτερη στιγμή της σύγχρονης Ιστορίας των Ελλήνων. Η κόκκινη μαρξιστική χούντα που ιδεολογικά και πολιτικά εξουσιάζει την Πατρίδα μας δεν τολμά να πει την Αλήθεια, να πει ότι οι πνευματικοί τους πατέρες Μαρξ και Ένγκελς ήταν φανατικοί ανθέλληνες και φιλότουρκοι. Αντίθετα, με τρόπο ύπουλο στα αιματοβαμμένα χρόνια 1943-1949 οι “καπεταναίοι” του αντεθνικού και εγκληματικού στρατού τους έπαιρναν ονόματα ηρώων του ’21 για να εξαπατήσουν τον λαό. Ας δούμε όμως τι πίστευαν ο Μαρξ και ο Ένγκελς για το 1821. Τα αποσπάσματα που ακολουθούν είναι από το βιβλίο “Κ. Μάρξ – Φρ. Ένγκελς, Η Ελλάδα, η Τουρκία και το Ανατολικό Ζήτημα”, εκδόσεις Γνώση, Αθήνα, 1985, εισαγωγή, μετάφραση Π. Κονδύλη:

Μαρξ: «Υποστηρίζουμε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο τους Τούρκους». Ένγκελς: «Οι Έλληνες της Τουρκίας είναι σλαβικής καταγωγής, οι οποίοι υιοθέτησαν την σύγχρονη ελληνική γλώσσα».

Μαρξ: « … Οι Έλληνες έτοιμοι να ηττηθούν. Οι μακροχρόνιες μηχανορραφίες της Ρωσίας κόντευαν να πάνε χαμένες.»

Ένγκελς: «Αυτά τα άθλια συντρίμμια πρώην εθνών, Σέρβοι, Βούλγαροι, Έλληνες και ο υπόλοιπος λαοσυρφετός, που εμπνέει ενθουσιασμό στον φιλελεύθερο Φιλισταίο, για να ωφελούνται οι Ρώσσοι, δεν χαρίζουν ο ένας στον άλλον ούτε τον αέρα που αναπνέουν και θέλουν σώνει και καλά να κόψουν τους λαίμαργους λαιμούς τους. Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο …».

Ξεκάθαρα λοιπόν γράφουν ότι υποστηρίζουν τους Τούρκους και εύχονται την σφαγή των Ελλήνων και αμφισβητούν την ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους αποκαλώντας τόσο εμάς όσο και τους Σέρβους και τους Βούλγαρους σαν “συντρίμμια πρώην εθνών, που  θα ήταν πολύ ωραίο να κόψει ο ένας τον λαιμό του άλλου”.

Exit mobile version