Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλο ψέμα ότι αντιδρούν βουλευτές της ΝΔ στον εθνικό κατήφορο Μητσοτάκη

Μεγάλο ψέμα ότι αντιδρούν βουλευτές της ΝΔ στον εθνικό κατήφορο Μητσοτάκη

Γράφτηκε και είναι για γέλια και για κλάματα ότι στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για το Μαξίμου. Δυσαρέσκεια η οποία εκφράστηκε μέσα από την υπόθεση της μη άρσης της ασυλίας Πολάκη. Τα 2/3 της ΚΟ της ΝΔ είναι οργισμένοι με τα κυβερνητικά πεπραγμένα.

Όλα αυτά είναι παραμύθια και υπηρετούν απόλυτα την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Κάποιοι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, οι οποίοι παριστάνουν τους πατριώτες σε διατεταγμένη υπηρεσία προσπαθούν να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα, που υπάρχει για τις επιλογές Μητσοτάκη και της κυβερνήσεώς του τόσο στο ζήτημα των ελληνοτουρκικών σχέσεων, όπου ήδη φαίνεται άτακτη υποχώρηση, όσο και στο ζήτημα των λαθρομεταναστών.

Προσπαθώντας, λοιπόν, να δικαιολογήσουν τους βουλευτές της ΝΔ, γράφουν ότι είναι οργισμένοι με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Φέρνουν μάλιστα σαν παράδειγμα την μη άρση της ασυλίας Πολάκη, η οποία ήταν επιλογή Μητσοτάκη μέσα στα πλαίσια της εσωκομματικής κόντρας που υπάρχει στην ΝΔ και επίδειξη ισχύος του Μητσοτάκη.

Μας λένε ότι τα 2/3 των βουλευτών είναι οργισμένοι δεν χρειάζονται τα 2/3 δηλαδή 100 βουλευτές, δέκα θα έφταναν για να ρίξουν την κυβέρνηση, αλλά δεν υπάρχουν και όλοι τους θα ακολουθήσουν την κυβερνητική γραμμή χωρίς αντίρρηση και αυτό φάνηκε και με τις πρόσφατες συμφωνίες με τα Σκόπια, που ξεβρακώθηκαν κυριολεκτικά οι “Μακεδονομάχοι” της ΝΔ.

Exit mobile version