Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο “εθνικοκουτσαβακισμός” χωρίς μάσκα!

Ο “εθνικοκουτσαβακισμός” χωρίς μάσκα!

Τα τελευταία νέα των ΜΜΕ είναι ότι τα “μαζεύουν” οι Τούρκοι! Δηλαδή, νικήσαμε … Και έτσι με προπαγάνδα και με ψέματα οι ραγιάδες θα οδηγήσουν την Ελλάδα μας στο σφαγείο της Χάγης. Και ίσως και να μη φτάσουμε και σε αυτό και στις περίφημες “διαπραγματεύσεις”, που στήνει η Μέρκελ και ο Μητσοτάκης πιστά ακολουθεί, να παραχωρήσουμε κομμάτι της Ελληνικής Πατρίδας γιατί αυτό είναι η υφαλοκρηπίδα και τα 12 μίλια στην Τουρκία.

Τρία μόνον κράτη σε ολόκληρο τον κόσμο δεν έχουν ασκήσει το νόμιμο δικαίωμά τους επεκτάσεως των χωρικών τους υδάτων στα 12 μίλια. Η Ιορδανία και η Βοσνία, που δεν έχουν ακτές και η Ελλάδα των γραικύλων!

“Όχι στην Νέα Τουρκοκρατία” γράφαμε πριν χρόνια στην εφημερίδα μας γιατί βλέπαμε αυτό που έρχεται. Και σε αυτήν την αντεθνική επιχείρηση συμμετέχουν πολλοί στο πλευρό μίας ξενόδουλης πολιτικής και οικονομικής “elite”. Είναι και οι “πατριώτες” που γράφαμε για αυτούς πριν έναν ολόκληρο μήνα όταν ξεκίνησε η κρίση με την Τουρκία.

“Ο “εθνικοκουτσαβακισμός” χωρίς μάσκα! Βυθίζουν πλοία με τα πληκτρολόγιά τους οι “πατριώτες”, Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

“Δεν είναι φαινόμενο σημερινό. Η Ελλάδα μαστίζεται από αυτούς εδώ και πολλές δεκαετίες εάν όχι αιώνες! Μιλάμε για όλους αυτούς που εμφανίζονται σαν “μεγάλοι πατριώτες” πανέτοιμοι να κτίσουν Αυτοκρατορίες και να απελευθερώσουν την Κωνσταντινούπολη και αυτό την ίδια στιγμή που διπλοκλειδώνουν τις πόρτες και τα παράθυρά τους ακόμη και στην πολυκατοικία τους που βρίσκεται υπό κατοχήν. Όλοι αυτοί οι φασουλήδες της ιστορίας αποτελούν τον υπέροχο κόσμο του “εθνικοκουτσαβακισμού”, ένα κόσμο γεμάτο με παχιά λόγια και κούφιες απειλές, που θυμίζει κάτι μεταξύ Καραγκιόζη και Χατζηαβάτη.

Όλους αυτούς τους προσέχει η εξουσία και τους προστατεύει με στοργή κι ουδέποτε τους έχει ενοχλήσει γιατί την στηρίζουν σε κάθε δύσκολη στιγμή με την σιωπή τους και την ψήφο τους. Όπως τώρα, που δεν κουνήθηκε φύλλο με την τουρκική πρόκληση και δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί πολέμησαν και πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δυνατή θα υπήρχε φωνή Εθνική, που θα εξέφραζε την οργή της Ιστορίας.”

Ν.Γ.Μ.

Exit mobile version