Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Μέτωπο Νεολαίας απαντά

Το Μέτωπο Νεολαίας απαντά

Από την 7η Ιουλίου 2019 που βρισκόμαστε εκτός Βουλής έχουμε ακούσει σενάρια διαλύσεως ουκ ολίγες φορές. Έχουμε ακούσει επίσης πάμπολλες φορές ότι η Χρυσή Αυγή έπαψε να έχει νεολαία ! Έφυγε η νεολαία επειδή δεν μπήκαμε στην Βουλή, έφυγε η νεολαία επειδή αποχώρησε ο τάδε, έφυγε η νεολαία επειδή τα παράτησε ο δείνα και ούτω καθεξής.

Και παρά τα ψέματα και την λάσπη με αυτή την κακοστημένη προπαγάνδα τους, η Χρυσή Αυγή και το πιο δυναμικό της κομμάτι, το Μέτωπο Νεολαίας, δείχνουν μια υγεία, μια συστράτευση και μια ζέση που είχε πραγματικά να φανεί χρόνια.

Και πολλοί ρωτούν στους διάφορους κύκλους ποιός είναι ο υπεύθυνος του Μετώπου Νεολαίας και ποιός είναι ο μπροστάρης και ο δημιουργός στην οργάνωση των νέων Ελλήνων Εθνικιστών, ποιος είναι ο άνθρωπος που του πιστώνεται αυτή η επιτυχία. Η ελάχιστη υποχρέωση μας είναι να απαντήσουμε τα παρακάτω:

Το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής αναγνωρίζει μόνο έναν υπεύθυνο, μπροστάρη και γραμματέα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Το Μέτωπο Νεολαίας υπό την καθοδήγηση του Αρχηγού, είναι μια οικογένεια Νέων Εθνικιστών με αγνή Ιδεολογία, στους οποίους κυριαρχεί ο αλληλοσεβασμός και το αίσθημα της ευθύνης χωρίς κανένας να προσπαθεί να θέσει τον εαυτό του πάνω από τον Συναγωνιστή του.

Το Μέτωπο Νεολαίας ενισχύεται καθημερινά κερδίζοντας συνειδήσεις Νέων Ελλήνων,  οι οποίοι έχουν βαρεθεί να αντικρίζουν «υπεύθυνους» κομματικών νεολαίων που είναι στην πραγματικότητα μωροφιλόδοξοι και επίδοξοι βουλευτάδες. Μακριά από εμάς οι πολιτικάντηδες ατομιστές  και οι καιροσκόποι !

Το Μέτωπο Νεολαίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως δεν συνυπάρχει με κανέναν από τους «μεγάλους αγωνιστές» της τσέπης, που θα «έδιναν και την ζωή τους» για την Ελλάδα και τους.. «σκληρούς πατριώτες» της σειράς που η Ιδεολογία τους υπήρχε μόνο μέχρι εκεί που φτάνουν οι αποδείξεις της μισθοδοσίας τους.

Το Μέτωπο Νεολαίας και σύσσωμο το Κίνημα, είναι νομοτελειακά δεδομένο ότι θα νικήσει, γιατί ο Αρχηγός του, η Νεολαία του και όλοι του οι Αγωνιστές είναι αυτό που δεν ήσασταν ποτέ όλες εσείς οι τραγελαφικές καρικατούρες της κωλοτούμπας: ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ !

Ζήτω η Νίκη!

Μέτωπο Νεολαίας Ανατολικής Αττικής

Exit mobile version