Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τοξικότητα

Τοξικότητα

Σε μια εποχή που το Έθνος μας και η συνέχεια της φυλής μας απειλείται με πρωτοφανή για τα σύγχρονα δεδομένα τρόπο, ο ελληνικός λαός βουτηγμένος στην οικονομική ανέχεια, ελέω μνημονίων μιας διεθνούς τοκογλυφίας, καλείται να αντιμετωπίσει εκ νέου την εξ’ ανατολών απειλή. Δηλητηριασμένος για δεκαετίες, τόσο από την αριστερά όσο και από τη νεοφιλελεύθερη δεξιά από μια τοξική προπαγάνδα δικαιωματισμού και αλληλεγγύης προς τους δήθεν πρόσφυγες και μετανάστες, επιδίδεται με πάθος στην παρακολούθηση ελεεινών ριάλιτι.

Τοξικές εκπομπές του αισχίστου είδους, που ανασύρουν από την αφάνεια αποτυχημένες τηλεπερσόνες, γίνονται η καθημερινή συζήτηση.

Μια τέτοια εκπομπή είναι το big brother της νέας εποχής, μιας εποχής που αντανακλά την πνευματική σήψη μιας κοινωνίας. Ο εγκλεισμός διαφόρων, υποτίθεται αντιπροσωπευτικών τύπων όλων των φυλών και των σεξουαλικών προσανατολισμών, βομβαρδίζει τους νεοέλληνες ώστε να αποδεχτούν το τσίρκο των τεράτων που ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ο τηλεοπτικός σταθμός που εκπέμπει το εν λόγω ριάλιτι σε καμία περίπτωση δεν έχει σκοπό να ανατρέψει τα “ταμπού” που έχει η ελληνική κοινωνία, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Προσπαθεί μέσω της εκμετάλλευσης ανθρώπων να αυξήσει τα διαφημιστικά του έσοδα, αποδεικνύοντας πως η καπιταλιστική ασυδοσία στη σύγχρονη εποχή δεν έχει όρια ή ηθικούς φραγμούς. Τελικά καταφέρνει να επιβεβαιώσει τις προκαταλήψεις και να διχάσει τον απαθή μεσοαστό ώστε να μην ασχολείται με τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στο ψευτορωμαίικο, οδηγώντας συνειδητά το μέσω αστό τηλεθεατή, αλλά και μια μερίδα της νεολαίας που έχει χάσει τον προσανατολισμό της σε πνευματική και ψυχική ρηχότητα, οι εχθροί μας απειλούν και ζεσταίνουν τις μηχανές του πολέμου. Ένας λαός αιμοβόρων ληστών, ανίκανων να δημιουργήσουν πολιτισμό, απόγονοι μογγολικών φυλών της ασιατικής στέπας απειλούν εκ νέου την εδαφική μας ακεραιότητα.

Ανίκανοι πολιτικοί, έρμαια στα γεωπολιτικά συμφέροντα άλλων εθνών που κάνουν δυστυχώς επιμελώς τη δουλειά τους για ίδιον όφελος, τρέχουν στα ευρωπαϊκά φόρα παρακαλώντας για μια κουβέντα συμπάθειας. Ο Ελληνικός Στρατός σίγουρα φιλάει Θερμοπύλες και αυτό μας κάνει περιφανούς, αλλά και δυστυχείς για την μοίρα που του έλαχε να υπακούει σε πολιτικάντηδες που παρουσιάζονται μέσω μιας αισχρής προπαγάνδας ως στρατηλάτες.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και δεκαετίες, όχι στη βάση ενός στείρου ιδεολογικού αυτισμού, αλλά ικανός μέσω της κοσμοθεωρίας που εκφράζει και πιστεύει να αναλύσει καταστάσεις και τις μελλοντικές επιπτώσεις για το Ελληνικό Έθνος.

Η τοξικότητα του πολιτικού συστήματος, απόρροια μιας μίζερης κρατικοδίαιτης αστικής τάξης που διαφεντεύει τις τύχες των Ελλήνων, οι πολιτικές απάτες, οι μίζες και η ρεμούλα είναι οι παράγοντες αυτοί που έχουν οδηγήσει την Πατρίδα μας σε τραγικές καταστάσεις. Με τους τζιχαντιστές να θέλουν να πολεμήσουν στο πλευρό των τούρκων στα ελληνικά εδάφη, με λαθρομετανάστες ικανούς να σκοτώσουν έναν Έλληνα που υπερασπίστηκε την τιμή μιας Ελληνίδας, με διάφορους «κατατρεγμένους πρόσφυγες» να πιθανόν συνδέονται με περίεργες φωτιές στους καταυλισμούς των ακριτικών νησιών, δημιουργώντας αντιπερισπασμούς, εμπλέκοντας ΕΥΠ και ΓΕΕΘΑ και με βόρειους γείτονες τουρκογενείς και τουρκόφιλους, ενισχυμένους από τα στρατεύματα του εχθρού, το κοκτέιλ είναι εκρηκτικό.

Αν οδηγήσουν οι πολιτικοί αλήτες την χώρα σε μια νέα εθνική τραγωδία τότε θα πρέπει να λογοδοτήσουν οριστικά και αμετάκλητα απέναντι στην ιστορία και να μας αδειάσουν τη γωνιά για πάντα. Εμείς έχοντας ως Αρχηγό τον μοναδικό φυσικό Ηγέτη του Εθνικισμού στην Ελλάδα, που τόσους πολλούς βοήθησε ανίκανους να το εκτιμήσουν, απαντάμε τούτο μόνο.

Χρυσαυγίτης και Εθνικιστής δε σημαίνει ψευτόμαγκας του διαδυκτίου και των πανηγυριών, αλλά ένας συνειδητοποιημένος Έλληνας που θα πολεμήσει με κάθε μέσο, ακόμα και στη γειτονιά του προκειμένου να υπερασπιστεί την Πατρίδα, την Οικογένεια και τη Θρησκεία μας, έστω και αν αντιμετωπίσει ορδές κανίβαλων.

Όσοι τολμήσουν να απειλήσουν τις οικογένειες και τα παιδιά μας, αλλά και τους άξιους Συναγωνιστές μας θα ζήσουν έναν εφιάλτη και ας γίνει ότι θέλει. Μολών λαβέ!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version