Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Τράγκας: “Ο Μητσοτάκης με εργαλείο πάντα τον φόβο για τον covid19 καταστρέφει την οικονομία”

Γ. Τράγκας: “Ο Μητσοτάκης με εργαλείο πάντα τον φόβο για τον covid19 καταστρέφει την οικονομία”

“Ο Μητσοτάκης με εργαλείο πάντα τον φόβο και τα μέτρα για τον covid19 θα συρρικνώσει το εισόδημα, θα φτάσουμε στα όρια της Βουλγαρίας. Και βλέπουμε. Στόχος του (είναι εμφανής) να μην υπάρχει πουθενά αντίδραση. Να μην ακούγονται φωνές διαμαρτυρίας.

Να μην υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των πολιτών ικανή να γεννήσει διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις στις πλατείες και ραγδαία κυβερνητική φθορά με πολιτικό κόστος.

Η προβολή στο κομπιούτερ της κυβερνητικής στρατηγικής είναι ουρανοξύστες στο κέντρο της πόλης και γύρω γύρω φαβέλες. Μετά από κάποια χρονιά, μετά το πλήρες στύψιμο της αστικής τάξης, μετά την εμπέδωση της πολιτικής αγωνίας και της τηλεργασίας, θα έρθει η εξαγορά της γενιάς των απογόνων της σημερινής πλουτοκρατίας. Το σύνολο της οικονομίας θα περάσει στα γερμανικά χέρια και η περιοχή θα είναι πραγματική περιφέρεια, ουσιαστικά γερμανική.

Ο σημερινός πρωθυπουργός καβάλησε καλά το άρμα του covid19 και διευκολύνεται από τα μέτρα αναχαίτησης του ιού. Μειώνει στο έπακρο τις διαμαρτυρίες για την οικονομική καταστροφή που έχουν φέρει τα μέτρα του. Αποδίδει αυτήν την εθνική ισοπέδωση στην πανδημία και έτσι κρύβει τις ευθύνες του.”

Exit mobile version