Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο «ρατσιστής» Μπουμπούκος και το… «πρακτικό κομμάτι» (1)

Ο «ρατσιστής» Μπουμπούκος και το… «πρακτικό κομμάτι» (1)

Μπορεί να τα είπε αυτά περί των «φιλοξενουμένων» ο Κούλης, αλλά από την άλλη μεριά αμόλησε τα «ακροδεξιά» σκυλιά του, να εκφράσουν φραστικά τη λαϊκή θέληση, για να κρατήσουν στο «μαντρί» τους «ακροδεξιούς» ψηφοφόρους!

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του παλιομασκαρά Μπουμπούκου να παίζει το ρόλο. Έτσι, εμφανίστηκε… φουριόζος και δήθεν αγανακτισμένος στον ΣΚΑΪ κι άρχισε να ωρύεται με τη γνωστή τσιριχτή φωνούλα του: «Να σηκωθούν να φύγουν, δεν είναι ακροδεξιό αυτό. Ποιος σας το είπε; Το να σηκωθούν να φύγουν είναι η άποψη της πλειοψηφίας των Ελλήνων. Είναι οι Έλληνες ακροδεξιοί; Τι είναι αυτά που λέτε; Βεβαίως να σηκωθούν να φύγουν. Εμείς δεν τους καλέσαμε εδώ, μόνοι τους ήρθαν».

Κι όταν ο δημοσιογράφος και οι λοιποί παραθυρόβιοι τον επέπληξαν, ο παλιομασκαράς τα γύρισε κι είπε πως «εγώ εξέφρασα το αίσθημα, όχι το πρακτικό κομμάτι. Άλλο αυτό»!

Μόνο που οι υπουργοί μιας κυβέρνησης δεν είναι για να «εκφράζουν το αίσθημα» στα κανάλια, αλλά για το «πρακτικό κομμάτι»! Για να διώχνουν τους λαθρομετανάστες κι όχι για να σκούζουν στα κανάλια να φύγουν από μόνοι τους!

Exit mobile version