Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μάσκες: Συλλήψεις και Αυτόφωρο και για το διαδίκτυο! Προς ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της κυκλοφορίας

Μάσκες: Συλλήψεις και Αυτόφωρο και για το διαδίκτυο! Προς ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της κυκλοφορίας

Αυτόφωρη διαδικασία και σχηματισμό ποινικής δικογραφίας για τα μέλη του «κινήματος κατά της μάσκας», καθώς διαπράττουν το αδίκημα της «διέγερσης σε ανυπακοή» παραγγέλνει με εγκύκλιο του προς όλους τους εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Παράλληλα, ζητάει οι εισαγγελικές αρχές να επαγρυπνούν για όσους διαπράττουν  το αδίκημα της τέλεσης σε ανυπακοή και μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάμε προς ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της κυκλοφορίας και  οι περιοχές της Αττικής που είναι στο κόκκινο είναι τα Πετράλωνα, η Κυψέλη, το Περιστέρι, η πλατεία Αττικής, το Φάληρο και η Καλλιθέα, αν και αυξημένα κρούσματα αναφέρονται και στο δήμο Πειραιά, στο Μαρούσι, στην Κηφισιά και στην Φιλοθέη – Ψυχικό. Ένα από τα σενάρια που υπάρχουν είναι να ακολουθηθεί το μοντέλο που ακολούθησε η Ισπανία για τις επιβαρυμένες περιοχές της Μαδρίτης.

Βάσει αυτού του μοντέλου, οι αρχές αποφάσισαν να περιορίσουν την κυκλοφορία σε αυτές τις περιοχές προκειμένου να περιορίσουν και τα κρούσματα.

Exit mobile version