Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιστρέφει στην ενεργό πολιτική ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Γιατί άραγε, τι ξέρει;…

Επιστρέφει στην ενεργό πολιτική ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Γιατί άραγε, τι ξέρει;…

Μετά το μεγάλο κάζο που έπαθε που ετοιμαζότανε να ορκιστεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, επιστρέφει δυναμικά στην ενεργό πολιτική, έτσι θέλει τουλάχιστον, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Γιατί άραγε; Μήπως άκουσε για τα εμβόλια και του άνοιξε η όρεξη; Ή μήπως διάβασε αυτό που έγραψε ο Πρετεντέρης;

“ΤΟ ΒΗΜΑ”, 13 Σεπτεμβρίου 2020, Ι.Κ. Πρετεντέρης: “Ο Μητσοτάκης αποφάσισε να προχωρήσει χωρίς εκλογές. Θεώρησε, δηλαδή, ότι η κατάσταση τους επόμενους μήνες θα είναι διαχειρίσιμη. Αν η εκτίμηση αποδειχθεί ορθή, τότε το ρίσκο άξιζε τον κόπο. Αν όμως αποδειχθεί λανθασμένη, τότε τον Μητσοτάκη περιμένει μία πολύ δύσκολη συνέχεια”.

Αυτήν την “δύσκολη συνέχεια” φαίνεται πως μυρίστηκε ο Αβραμόπουλος και έρχεται … Όπως ανακοινώθηκε, λοιπόν, από δικούς του ανθρώπους στα ΜΜΕ  “επιστροφή στην ενεργό πολιτική ετοιμάζει ο τέως Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος και έχει ήδη ανοίξει και πάλι το γραφείο που διατηρεί επί χρόνια στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 2, δίπλα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και δέχεται κόσμο ενώ πραγματοποιεί ραντεβού με κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές του κόμματός του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Αβραμόπουλος προθυμοποιήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα να αναλάβει μεσολαβητικό ρόλο προκειμένου να εκτονωθεί η κρίση με την Τουρκία καθώς διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο της γειτονικής χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από τότε που οι δύο τους ήταν δήμαρχοι, ο ένας στην Αθήνα και ο άλλος στην Κωνσταντινούπολη.”

Exit mobile version