Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο πλευρό του Μητσοτάκη η αριστερά για τις μάσκες

Στο πλευρό του Μητσοτάκη η αριστερά για τις μάσκες

Έγκλημα και δείγμα φασισμού η Ελληνική Σημαία για την εφημερίδα των Συντακτών! Ο τίτλο τους άρθρου της γνωστής φυλλάδας της αριστεράς, είχε τίτλο “Ακροδεξιά προπαγάνδα” και κατέγγελνε την πρωτοβουλία των κατοίκων των Χανίων να διαδηλώσουν κατά της μάσκας γράφοντας τα παρακάτω:

“Με κείμενα που μιλούν για δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα ακροδεξιές ομάδες ψαρεύουν στα θολά νερά της αγανάκτησης για τα μέτρα ενάντια στον κορονοϊό.

Kαμπανάκι για τη χειραγώγηση του κοινωνικού σώματος από την Ακροδεξιά χτυπούν οι όλο και πυκνότερες εκδηλώσεις κατά της μάσκας και των υπόλοιπων περιοριστικών μέτρων. Το απόγευμα της Δευτέρας στα Χανιά, που μετρούν πια 30 ημέρες σε καθεστώς τοπικού lockdown, πραγματοποιήθηκε ακόμα μία συγκέντρωση εναντίον των περιοριστικών μέτρων από πολίτες που δηλώνουν αρνητές της μάσκας και αμφισβητούν ακόμα και την ύπαρξη της ίδιας της πανδημίας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μπροστάρης στην κινητοποίηση ήταν ο πατέρας που την ημέρα του αγιασμού χτύπησε με κουτουλιά στο κεφάλι έναν καθηγητή όταν εκείνος απαγόρευσε την είσοδο του παιδιού του στο σχολείο χωρίς μάσκα. Το δικαστήριο των Χανίων τού επέβαλε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή, αλλά οι περίπου 150 Χανιώτες που συμμετείχαν στην πορεία τον έθεσαν επικεφαλής, με μια τεράστια ελληνική σημαία στο χέρι.”

Άδικα, λοιπόν, κατηγορεί η Ν.Δ. τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά γενικά ότι είναι εναντίον των κυβερνητικών μέτρων. Στο πλευρό του Μητσοτάκη είναι και χαρακτηριστική είναι η εικόνα και των μελών της ΚΝΕ στοιχισμένων σε απόσταση και με μάσκες.

Exit mobile version