Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρχισε ο κατήφορος στην Νέα Δημοκρατία

Άρχισε ο κατήφορος στην Νέα Δημοκρατία

Ο φόβος του σταυρού στις προσεχείς εκλογές όποτε και εάν αυτές γίνουν βάζει ακόμη και υπουργούς του Μητσοτάκη να φυλάνε τα χέρια παπάδων και να φωτογραφίζονται μάλιστα και να δημοσιεύουν την φωτογραφία, παρ’ όλες τις αντίθετες εντολές της κυβερνήσεως, που δήθεν μας “σώζει” από τον κορωνοϊό. Ακόμη και ο Χαρδαλιάς έβγαλε την μάσκα για να φιλήσει το χέρι ενός παπά στην Καρδίτσα, αφού περιμένει να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Όσο για τον επί των οικονομικών Σταϊκούρα δήλωσε ότι η χώρα αντέχει και νέο lock down! Τι τον νοιάζει αυτόν;…

Όλα δείχνουν ότι άρχισε η φθορά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προσπαθούν μάλιστα οι προπαγανδιστές της Ν.Δ., που πιέζουν αφόρητα τα ΜΜΕ, στα οποία έχουν δώσει εκατομμύρια, να προβάλουν ό,τι αυτοί θέλουν! Για αυτόν τον κατήφορο διαβάσαμε και τα παρακάτω:

“Μετά την γκάφα του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κουμουτσάκου και την αυστηρή επίπληξή του από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, ήρθε η σειρά του τελευταίου να υποπέσει και αυτός με την σειρά του σε μέγιστη γκάφα και να βγάλει την μάσκα του για να φιλήσει το χέρι ενός ιερέα στην Καρδίτσα.

Στιγμιότυπο που έκανε το γύρο των ΜΜΕ και προκάλεσε τα ίδια σχόλια με το παρόμοιο περιστατικό του Κουμουτσάκου.

Και στο Μέγαρο Μαξίμου έκανε ακόμα χειρότερη εντύπωση διότι ο κ. Χαρδαλιάς είναι ο αρμόδιος υπουργός των ζητημάτων πολιτικής προστασίας και υπεύθυνος για τα μέτρα προφύλαξης του πληθυσμού από τον ιο. Και με την στάση του αυτή έδωσε το χειρότερο παράδειγμα. Ενώ, όπως λένε, ο κ. Κουμουτσάκος έχει άσχετο χαρτοφυλάκιο αλλά, ωστόσο, έχει και ιστορικό γκαφών στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πληροφορίες μας, ωστόσο, τονίζουν ότι ο μηχανισμός του Μαξίμου έπεσε σύσσωμος στα φίλια ΜΜΕ για να μην υπάρξει μεγέθυνση του ζητήματος Χαρδαλιά (Δείτε τα μεγάλα ΜΜΕ πως κάλυψαν το θέμα) γεγονός που δείχνει ότι όσοι είναι «εκλεκτοί» του συστήματος διασώζονται και όσοι δεν είναι τους κατασπαράζουν τα ΜΜΕ…

Η εικόνα που παρατήρησε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την ημέρα μάλιστα που αποφασίστηκαν ότι ξεκινάνε οι διερευνητικές επαφές με την Τουρκία, ήταν χαοτική.

Συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα για τις μάσκες στα σχολεία, στις οποίες βλέπει ότι υπάρχει ξεκάθαρος δάκτυλος ΣΥΡΙΖΑ που υποκινεί τις αντιδράσεις, κρούσματα σε κρατικές δομές όπως π.χ. αυτό που έγινε στο Υπουργείο Εργασίας καθώς και υπουργούς να έχουν χάσει την μπάλα στην κυριολεξία.”

Μαξιμιλιανός

www.bankingnews.gr

Exit mobile version