Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λοιμωξιολόγος Σύψας: Άλλο ένα παιδί του ΚΚΕ στο προσκήνιο

Λοιμωξιολόγος Σύψας: Άλλο ένα παιδί του ΚΚΕ στο προσκήνιο

Του έκανε “outing” ο πρώην σύντροφός του Πολάκης

Για την πιθανότητα ενός νέου lockdown στην Αττική και το πώς θα γίνει μίλησε στον ΣΚΑΪ ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας. Όπως τόνισε είμαστε ένα βήμα πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας. Δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η πραγματική διάσταση είναι ότι στη σκάλα του συναγερμού είμαστε στο πορτοκαλί. Αυτό σημαίνει απαγόρευση κυκλοφορίας. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκτραπεί η κατάσταση.”

Αντιδρώντας για λόγους μικροπολιτικής και όχι ουσίας, αφού και ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται τα μέτρα για τον κορωνοϊό, ο παλαιός σύντροφός του από την Πανσπουδαστική, δηλαδή το φοιτητικό της ΚΝΕ, Πολάκης του απηύθηνε μέσω διαδικτύου το μήνυμα: “Εσύ ρε ΣΥΨΑ είχες περάσει και από την Πανσπουδαστική … ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ;;;”

Ώστε και ο καθηγητής Σύψας ορφανό του Μαρξ, όπως και τόσοι άλλοι. Θυμίζουμε ότι στην Βουλή σε ομιλία του ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής είχε πει ότι σε αυτή την χώρα οι πρωθυπουργοί βγαίνουν από δύο ιδρύματα, το Αμερικάνικο Κολέγιο και την ΚΝΕ και πράγματι οι περισσότεροι από τους πρωθυπουργούς των τελευταίων ετών επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.

Και είναι μόνο ο καθηγητής λοιμοξιολόγος Σύψας και ο Πολάκης; Όχι βέβαια!  Ακόμη και ο υπουργός εσωτερικών Θεοδωρικάκος από την ΚΝΕ προέρχεται, όπως και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Στουρνάρας και ο λογογράφος του πρωθυπουργού Μητσοτάκη, ο οποίος όμως Μητσοτάκης προέρχεται από το αμερικανικό κολέγιο.

Exit mobile version