Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαθρομετανάστης μαχαίρωσε λαθρομετανάστη, αλλά συνελήφθη και το θύμα!

Λαθρομετανάστης μαχαίρωσε λαθρομετανάστη, αλλά συνελήφθη και το θύμα!

Σημεία και τέρατα συμβαίνουν στα πολύπαθα νησιά μας του Βορείου Αιγαίου, αλλά ελάχιστα μαθαίνουμε… Αυτή είναι η πολυπολιτισμική κοινωνία, που θέλει και η κυβέρνηση Ν.Δ. και μη ξεχνάτε ότι όλους αυτούς σιγά-σιγά θέλουν να τους φέρουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως έκαναν με δεκάδες χιλιάδες προηγουμένως.

Το νεότερο συμβάν ήταν άλλο ένα περιστατικό εγκληματικότητας στην δομή διαμονής αλλοδαπών στην περιοχή «Μαυροβούνι», όπου λαθρομετανάστης τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο έναν 33χρονο λαθρομετανάστη στον οποίο επιτέθηκε για να τον ληστέψει. Ο δράστης πλησίασε το θύμα, τον χτύπησε και του άρπαξε ένα κινητό και 200 ευρώ.

Στην προσπάθεια του 33χρονου να αντισταθεί, δεν δίστασε να τον τραυματίσει και να το βάλει στα πόδια, όμως συνελήφθη μετά από λίγο. Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης, όμως, συνελήφθη και το θύμα, αφού σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση. Έτσι, οδηγήθηκε και αυτός στην Εισαγγελία, μαζί με τον 23χρονο που κατηγορείται για ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Συνελήφθη, λοιπόν και το θύμα της επίθεσης γιατί εκκρεμούσε εναντίον του καταδικαστική απόφαση! Δεν μας λένε όμως γιατί αδίκημα; Ούτε γιατί ήταν ελεύθερος μέχρι τώρα;

Exit mobile version