Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντίσταση από τους μαθητές για τις μάσκες από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη

Αντίσταση από τους μαθητές για τις μάσκες από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη

Η προπαγάνδα του φόβου συνεχίζεται καταστρέφοντας ταυτόχρονα την Ελλάδα και είναι να γελάει κανείς με κάποιους σεσημασμένους απατεώνες και ρουφιάνους των μυστικών υπηρεσιών, που ήταν οι πρώτοι που έσυραν τον χορό της προπαγάνδας της κυβέρνησης Μητσοτάκη και τώρα εμφανίζονται σαν επικριτές της πολιτικής της Ν.Δ.. Από κοντά με αυτούς και κάποιοι αγαπημένοι τους πολιτικάντηδες, που έχουν εξευτελίσει ακόμη και τον όρο “λαϊκισμός”.

Η νεολαία ήταν πάντα η εθνική πρωτοπορία και έτσι σήμερα όπου όλα τα σκιάζει η φοβέρα και η σκλαβιά περισσότερα από 220 σχολεία τελούν υπό κατάληψη με βασικό αίτημα την κατάργηση της μάσκας στα σχολεία. Σύμφωνα με τους αρμόδιους του υπουργείου Παιδείας οι περιοχές που έχουν τα περισσότερα σχολεία που τελούν σε κατάληψη είναι η Αθήνα, η Αχαϊα, η Θράκη, η Θεσσαλονίκη και η Κρήτη.

“Οι μαθητές των σχολείων αποφάσισαν να κάνουν καταλήψεις αρνούμενοι να φορέσουν μάσκες μέσα στις τάξεις, όπως προβλέπουν οι διατάξεις των Υπουργείων για την προστασία από τον κορωνοϊό.”

“Έξω οι μάσκες από τα σχολεία, ήταν το κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν οι μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της Αλεξανδρούπολης, ενάντια στην υποχρεωτική χρήση μάσκας στις σχολικές αίθουσες. Οι μαθητές όπως λένε, δεν μπορούν να ανασάνουν μετά από πολλές ώρες με τη μάσκα.”

Exit mobile version