Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Antinews γι’ αυτούς που εξαπάτησε η ΝΔ

Όπως κι εάν έχει το πράγμα κι όποιος κι αν λέει κάτι το οποίοι είναι ορθό πρέπει να επισημαίνεται. Δεν θέλουμε να σταθούμε στο γιατί ασκείται από το antinews αυτή η κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Στο παρακάτω απόσπασμα άρθρου τονίζεται ποιοι εξαπατήθηκαν σκληρά από τα προεκλογικά ψέματα της Νέας Δημοκρατίας:

“Τίποτα δεν είναι δεδομένο κύριε Μητσοτάκη… ή πως το 40% θα γίνει 25%: “Υπάρχουν κάποια σημαντικά ζητήματα, για τα οποία πολλοί ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, αλλά όπως λένε τώρα μάλλον εξαπατήθηκαν και δηλώνουν κοψοχέρηδες. Αναφέρομαι στο μεταναστευτικό και στο μακεδονικό (και στην εγκληματικότητα)… Πολλοί βράζουν από οργή. Ανάμεσά τους και κάποιοι που κυνηγήθηκαν από τα ΜΑΤ, ή λοιδορήθηκαν ως αναχρονιστικοί εθνικιστές, τότε που συμμετείχαν (με την ώθηση της ΝΔ) στα συλλαλητήρια εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών. Όπως βράζουν και όλοι εκείνοι που πίστευαν σε απελάσεις λαθρομεταναστών, εκδίωξη των ΜΚΟ και αλλαγή της γενικότερης μεταναστευτικής πολιτικής.”

Σχόλιο ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Το σωστό θα ήταν βεβαίως να πούνε προεκλογικά γιατί το ήξεραν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη και την συμφωνία των Πρεσπών δεν θα την καταγγείλει και ότι με τους λαθρομετανάστες θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική που θέλουν οι Βρυξέλλες και δεν το έκαναν. Τώρα που τα λένε είναι αργά…

Exit mobile version