Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζεται η σφαγή στην ΝΔ – Πάει για νέα Πολιτική Άνοιξη ο Αντώνης Σαμαράς;

Διαβάσαμε σε ιστολόγιο της Νέας Δημοκρατίας τα παρακάτω:

“Του Αδέξιου Δεξιού: Το έχασε εντελώς!!! Μας βασανίζει η εξής απορία. Θα καταφέρει άραγε ο… νέος Μωυσής να οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην γη της επαγγελίας; Μάλλον όχι, καθώς μέχρι και οι κόλακες που σκέφτηκαν την εν λόγω παρομοίωση έχουν αρχίσει πλέον να αμφιβάλουν δημοσίως. Προσπαθώντας οι δόλιοι να περισώσουν όση αξιοπιστία τους απέμεινε. Και είναι δεδομένο ότι τα χτυπήματα θα αυξάνονται αλματωδώς όσο βυθιζόμαστε στην μητσοτακική άβυσσο, με αποτέλεσμα στο τέλος να ξαναπαιχτεί το χιλιοπαιγμένο έργο…”

Συμφωνούμε απόλυτα με την κριτική και την διαπίστωση ότι έρχεται κατηφόρα και άβυσσος. Διαφωνούμε όμως πλήρως με τα παρακάτω:

“Ελπίζουμε ότι οι πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ θα διαβάσουν το κομμάτι και θα πράξουν συντομότερα απ΄ ότι σχεδιάζουν τα δέοντα μπας και σταματήσει η κάθοδος στην άβυσσο προτού να είναι αργά. Άλλη λύση δεν υπάρχει!!!”

Ποιες είναι αυτές οι “πατριωτικές δυνάμεις” της ΝΔ, δεν το ξέρουμε και ούτε είδαμε να έχουν κάνει τίποτε εδώ και δεκαπέντε ολόκληρους μήνες, που ξεπουλήθηκε η Μακεδονία, αλωνίζουν οι λαθρομετανάστες και τώρα πάμε για ξεπούλημα του Αιγαίου στην Τουρκία. Τώρα θυμήθηκαν ότι ο Μητσοτάκης μας πάει στην άβυσσο; Ή προσπαθούν να πιάσουν στασίδι για την ώρα της καταστροφής;

Exit mobile version