Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

28η Σεπτεμβρίου 2013: Οι Εθνικιστές δεν ξεχνούν

Σαν σήμερα, την 28η Σεπτεμβρίου του 2013, το σύστημα ρίχνει τις μάσκες και οδηγεί με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ, τον Αρχηγό και βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Έχοντας στήσει από το πρωί ένα επικοινωνιακό show με κάμερες από όλα τα δίκτυα του κόσμου να μεταδίδουν σε ζωντανή σύνδεση, τις εικόνες των συλλήψεων. Ο λόγος; Ήθελαν να τρομοκρατήσουν τους υποστηρικτές του Κινήματος.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής με ύφος περιφρονητικό προς εκείνους που έστησαν την μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία της μεταπολίτευσης, προχωρά αγέρωχος και μπροστά στους δημοσιογράφους φωνάζει: «Ζήτω η Χρυσή Αυγή, Κάτω οι ρουφιάνοι»!

Εκείνα που ακολούθησαν είναι γνωστά και φτάνουν μέχρι και τις δολοφονίες των αδελφών μας Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη έξω από το γραφείο της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, την 1η Νοεμβρίου του 2013. Λιγότερο γνωστά είναι αυτά που προηγήθηκαν… Γιατί ένα ολόκληρο σύστημα σιώπησε για τις άθλιες υπόγειες μεθοδεύσεις που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση Σαμαρά προκειμένου να εξαφανίσει την Χρυσή Αυγή, όπως ο ίδιος ο τότε πρωθυπουργός κόμπαζε σε ξένα λόμπι…

Η δίκη φτάνει στο τέλος της και η αλήθεια θα λάμψει. Όμως οι Εθνικιστές δεν θα ξεχάσουν ποτέ τις τηλεδίκες των δελτίων των 8, τις σκληρές διώξεις, τις 18μηνες προφυλακίσεις και το Αίμα του Μάνου και του Γιώργου.

Δεν θα ξεχάσουν τα κελιά της Τιμής, εκείνους που στάθηκαν όρθιοι Tιμώντας την Πίστη τους και εκείνους που λύγισαν. Δεν θα ξεχάσουν εκείνο το βροχερό βράδυ, έξω από την Ευελπίδων, όπου ολοκληρώθηκε η αθλιότητα με την προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και τους Χρυσαυγίτες να ψάλλουν τον Ύμνο του Κινήματος, γνωρίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται για Ιδέες και γιατί απείλησε πολιτικά την αυτοκρατορία του ψεύδους.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Exit mobile version