Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλημμέλημα τα 11 κιλά εκρηκτικών αν είσαι αναρχοκομμουνιστής

Το χρώμα της τρομοκρατίας είναι ΚΟΚΚΙΝΟ

Γιάφκα με όπλα και εκρηκτικά πριν λίγες ημέρες στο Κουκάκι και τρεις συλλήψεις. Μόνο ένας προφυλακίστηκε και οι άλλοι αφέθηκαν ελεύθεροι για κατοχή εκρηκτικών σε βαθμό πλημμελήματος! Πλημμέλημα τα 11 κιλά εκρηκτικών και τα νόμιμα κυνηγετικά όπλα κακούργημα, εάν αυτός που τα κατέχει είναι χρυσαυγίτης.

Και απ’ ό,τι φαίνεται τους έπιασαν γιατί ήταν έτοιμοι να αιματοκυλίσουν την Αθήνα, αλλιώς δεν θα τους ενοχλούσε κανείς… Μάλιστα, το άτομο που προφυλακίστηκε όχι μόνον δεν ήταν άγνωστο, ήταν πασίγνωστο και σεσημασμένο για δράση αναρχική και τρομοκρατική! Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα υλικά για τη συναρμολόγηση βόμβας 11 κιλών βρέθηκαν στη γιάφκα της οδού Ζίννη στο Κουκάκι, κάνοντας τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής να εκτιμούν ότι ετοιμαζότανε μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στην Αθήνα.

Το κεντρικό πρόσωπο, που προφυλακίστηκε, είναι ένας «θεωρητικός του αναρχισμού» με γνωριμίες τόσο από τον αντεξουσιαστικό χώρο όσο και από τον ποινικό. Σύντροφος» του αρχηγού του «Επαναστατικού Αγώνα» Νίκου Μαζιώτη και σκληρός αντεξουσιαστής.

Την περασμένη Τετάρτη, ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης συνελήφθη. Προηγουμένως είχε τηλεφωνήσει από πακιστανικό κινητό στην ιδιοκτήτρια της αποθήκης, ενώ κουβαλούσε χλωρίνη και καθαριστικά και για να αποστειρώσει τον χώρο. Αυτό φοβήθηκαν οι αστυνομικοί και αποφάσισαν να τον συλλάβουν. Ο 42χρονος δεν κρυβόταν. Δεν ζούσε σαν φυγάς, δεν χρησιμοποιούσε πλαστές ταυτότητες.

 

Exit mobile version