Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλλα δύο εκατομμύρια ευρώ για τα κανάλια…

  • Συνεχίζεται η εξαγορά και το μπούκωμα με χρήμα των καναλιών, προκειμένου αυτά να συνεχίσουν να υμνούν και να καλύπτουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Με νέα νομοθετική διάταξη δίνουν το πράσινο φως για νέα ενημερωτική καμπάνια για τον κορωνοϊό και μάλιστα χωρίς να κρατούν τα προσχήματα προβλέπεται τα δύο αυτά εκατομμύρια ευρώ να πάνε μόνον στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας. Και η καμπάνια αυτή δεν πρόκειται να αργήσει, αρχίζει τον Οκτώβριο για να μας… “σώσουν”!

Εν τω μεταξύ, καμία μέριμνα δεν λαμβάνεται για τους λαθρομετανάστες και δεν αναφερόμαστε μόνον σε αυτούς που είναι στα hot spots, αλλά στις εκατοντάδες χιλιάδες και ίσως εκατομμύρια, οι οποίοι είναι στοιβαγμένοι σε πολλές συνοικίες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης και σε πολλές επαρχιακές πόλεις και κωμοπόλεις.

Πρόσφατο γεγονός οι δεκάδες μέχρι τώρα και ίσως εκατοντάδες με κορωνοϊό στην περιοχή της Νότιας Λακωνίας, όπου εκμεταλλευτές εδώ και χρόνια έχουν στείλει στην ανεργία τους Έλληνες εργάτες γης και πληρώνουν για ένα κομμάτι ψωμί κυριολεκτικά Αφρικανούς και Ασιάτες.

Exit mobile version