Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν θα έρθει η ώρα της Αλήθειας δεν θα έχουν που να κρυφτούν οι συκοφάντες

  • Συνεχίζεται η επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον της Χρυσής Αυγής και της ηγεσίας της.

    Με κάθε τρόπο προσπαθούν να γονατίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι η μόνη δύναμη, που έκανε και μπορεί να κάνει και πάλι τον Εθνικισμό ένα πολιτικό Κίνημα, που θα βρίσκεται στο προσκήνιο και όχι στο περιθώριο.

Στο πλευρό του καθεστώτος της διαφθοράς και της διαπλοκής και οι λεγόμενοι “πατριώτες και εθνικιστές”, που πολέμησαν και πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Σε όποιον έχει απομείνει έστω και ελάχιστη κρίση είναι εύκολο να αντιληφθεί ότι όσοι μιλούν κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ υπηρετούν το Σύστημα.

Μόνιμος στόχος της λάσπης του Συστήματος το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και στο κέντρο του στόχου ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος, εναντίον του οποίου έχει στηθεί από κράτος και παρακράτος, μυστικές υπηρεσίες, φυλλάδες, ιστολόγια και βεβαίως μέσω του Facebook, που όλοι γνωρίζουμε τι ρόλο παίζει, μια ολόκληρη επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ”, επιχείρηση στην οποία συμμετέχουν με ζήλο και άτομα, τα οποία κυριολεκτικά έζησαν και υπάρχουν πολιτικά από την Χρυσή Αυγή.

Ατέλειωτα ψέματα περί μίας “οικογενειοκρατίας”, που ποτέ δεν υπήρχε και είναι δείγμα πρωτοφανούς θράσους άτομα, τα οποία αυτή την στιγμή κερδίζουν χρήμα ή κέρδιζαν χρήμα από την Χρυσή Αυγή να κατηγορούν για θέματα οικονομικά τον Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο, που αποδεδειγμένα δεν κέρδισε τίποτε από την πολιτική και αυτό αποδεικνύουν και οι δηλώσεις του του “πόθεν έσχες” και τα περιουσιακά του στοιχεία, καθώς και οι δεκάδες έλεγχοι από το κράτος για τα οικονομικά του!

Δίπλα σε αυτούς και πρόσωπα κυριολεκτικά του περιθωρίου, ακόμη και… αλλοδαποί, που εμφανίζονται σαν Έλληνες (!), άνθρωποι που δεν έχουν την οποιαδήποτε Ιδεολογική και πολιτική παιδεία και που παρουσιάζονται σαν… “αγνοί Χρυσαυγίτες”, ενώ είναι σεσημασμένοι γυρολόγοι των κομμάτων, που πρόθυμα μεταφέρουν την λάσπη αυτή κατά της Χρυσής Αυγής σε Αγνούς Πατριώτες, που δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, λάσπη ενάντια στο μόνο Εθνικιστικό Κίνημα, που κατόρθωσε να σπάσει την συνωμοσία της σιωπής και να φέρει τον Εθνικισμό σε Βουλή και Ευρωβουλή.

Όταν αυτοί που ήταν η “καμαρίλα” μιλούν για “καμαρίλα”!

Το θράσος τους δεν έχει όρια! Εκμεταλλεύονται τις ιδιαίτερες συνθήκες της περιόδου αυτής και μιλούν για “καμαρίλα” του Μιχαλολιάκου! Εάν υπήρχε “καμαρίλα” η “καμαρίλα” ήτανε αυτοί… Για αυτούς στηνόντουσαν τα ψηφοδέλτια όπως ήθελαν, γιατί ο Μιχαλολιάκος όντας επικεφαλής του κόμματος δεν χρειαζόταν σταυρό, γι’ αυτούς έμπαιναν τα ονόματα τους πρώτα αλφαβητικά στα ψηφοδέλτια από τον Μάιο του 2012, και υπάρχουν τα ψηφοδέλτια αυτά, για να εκλεγούν βουλευτές αυτοί γιατί δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους. Αυτοί διόριζαν φιλαράκια και κουμπάρους στο κόμμα… Και μάλιστα ένας από αυτούς έβγαλε και βουλευτή τον κουμπάρο του σε νομό, με τον οποίον δεν είχε καμία σχέση κι έναν άλλο κουμπάρο του επιχείρησε να τον εκλέξει σε άλλο νομό…

Και ύστερα μιλούν για “καμαρίλα”, αυτοί που ήταν δυστυχώς η “καμαρίλα”. Ο καιρός της σιωπής όμως θα τελειώσει και όταν θα έρθει η ώρα της Αλήθειας, δεν θα έχουν που να κρυφτούν.

Exit mobile version