Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν ο Τσίπρας από το βήμα της Βουλής χλευάζει τους “Μακεδονομάχους” της ΝΔ

Χωρίς σχόλιο που δεν χρειάζεται, παραθέτουμε απόσπασμα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή, το οποίο απευθυνότανε προς τους “Μακεδονομάχους” της ΝΔ. Με δυο λόγια τους είπε ο Τσίπρας ότι εάν είναι αυτός προδότης τότε είναι και αυτοί προδότες! Συγκεκριμένα είπε:

«Πριν κατέβω από το βήμα να μην παραλείψω, για να μην λέτε πια ότι είμαι σε όλα σκληρός διαρκώς και αγενής μαζί σας, να συγχαρώ την κυβέρνηση και τον κύριο Μητσοτάκη προσωπικά για το κοινό ανακοινωθέν που έβγαλε σήμερα ο υπουργός εξωτερικών με τον Αμερικανό ομόλογό του για τη στρατηγική συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ.

Αναρτήθηκε αμετάφραστο σήμερα στην επίσημη σελίδα του ΥΠΕΞ και στο οποίο χαιρετίζουν μαζί, τόσο η ελληνική όσο και η αμερικανική κυβέρνηση την ιστορική όπως λένε, Συμφωνία των Πρεσπών.

Τώρα που συμφωνούμε λοιπόν και το λέει και η κυβέρνησή σας με την υπογραφή της. Ότι η Συμφωνία αυτή είναι ιστορική, τι κρύβεστε, τι φοβάστε; Τώρα που βγάλατε τις περικεφαλαίες, φέρτε εδώ να ψηφίζετε ένας-ένας, μια-μια τις κυρώσεις των συμφωνιών.

158 συγγνώμες είναι. Δεν πρόκειται να σας κατηγορήσει κανείς. Δεν είναι πολύ. Μία ψυχή που είναι να βγει ας βγει. Σας περιμένουμε να υπερψηφίζετε όλοι μαζί την ιστορική αυτή συμφωνία».

Κανένας από την Νέα Δημοκρατία δεν απάντησε στον Τσίπρα και τι να πει…

Exit mobile version