Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνάντηση Ντόρας Μπακογιάννη με τουρκόψυχο σύλλογο στην Κομοτηνή

Κατ’ αρχάς να διευκρινίσουμε ότι δεν είναι απλώς ένας σύλλογος αλλά έχει καθεστώς Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) και είναι το κατεξοχήν εργαλείο τουρκικής πολιτικής και προπαγάνδας στην ελληνική Θράκη.

Είχε την πρόνοια να μην χρησιμοποιήσει την έκφραση “τουρκικής μειονότητας” στον τίτλο του όταν ιδρύθηκε το 1982, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν παύει να λειτουργεί ακριβώς ως φορέας έκφρασης τουρκισμού, εντός κι εκτός Ελλάδος.

Δυστυχώς η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη στην επίσκεψη της στην Θράκη, συναντήθηκε και με μέλη της διοίκησης του τουρκόψυχου Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Δεξιά της κυρίας Μπακογιάννη διακρίνουμε τον Χουσείν Μπαλτατζί – πρόεδρο του BTAYTD και στα αριστερά της τον αντιπρόεδρο Ιλχάν Μεμέτ.

O κ. Μπαλτατζί τον Απρίλιο του 2019 δήλωνε: “Αισθάνομαι χαρά διότι στις εκλογές της 26/5 για το ευρωκοινοβούλιο θα πάρω μέρος στην λίστα του DEB και θα μετάσχω στον εκλογικό αυτό αγώνα του DEB. Η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης είναι τόσο μέρος της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης”…

https://tourkikanea.gr

Exit mobile version