Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια απάντηση στο Documento για την Χρυσή Αυγή και περί κόκκινης τρομοκρατίας

  • «Μία εβδομάδα πριν την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, αποκαλεί «ακροδεξιό κίνημα» και όχι εγκληματική οργάνωση τους ναζί δολοφόνους, αναπαράγοντας τη θεωρία των δύο άκρων αλλά και το σχήμα που διατύπωσε στο παρελθόν ο πρωθυπουργός».

Προκάλεσε αρνητική εντύπωση λοιπόν στον αρθρογράφο ο χαρακτηρισμός της Χρυσής Αυγής ως «ακροδεξιό κίνημα». Ο ίδιος αρθρογράφος που μια εβδομάδα πριν την απόφαση του δικαστηρίου, αναφέρεται στην Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση ναζί δολοφόνων».

Και δεν το κάνουν την παρούσα στιγμή. Το επαναλαμβάνουν σταθερά στις αναφορές τους στο Κίνημά μας, εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια, καταργώντας επί της ουσίας το τεκμήριο της αθωότητας.

Ενόχλησε επίσης τον αρθρογράφο, η αναφορά του Μ. Χαρακόπουλου στον «ακροαριστερό εξτρεμισμό» και την κόκκινη τρομοκρατία. Γιατί, ψέματα είναι; Αυτή δεν είναι η ιδεολογική προέλευση των ληστοτρομοκρατών στην Ελλάδα από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα; Μήπως ήταν «νεοναζί» οι τελευταίοι συλληφθέντες της γιάφκας στο Κουκάκι, όπου μάλιστα οι δύο από τους τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με… 11 κιλά εκρηκτικά;

Ξεχνά ο αρθρογράφος, ότι επί των ημερών της «χρυσαυγιάδας» άνθρωποι οδηγήθηκαν στις φυλακές για νόμιμες κυνηγητικές καραμπίνες; Ξεχνά τις σκευωρίες της Νέας Δημοκρατίας για να εξοντώσει τους πολιτικούς της αντιπάλους; Ξεχνά τις δολοφονίες των αδελφών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη στο Ν. Ηράκλειο;

Δεν μπορεί να τα ξεχνά, απλά επιλέγει τι να… θυμάται.

Exit mobile version