Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Καιρίδης της Νέας Δημοκρατίας, η Ελλάδα και οι ΗΠΑ

ΚΑΙΡΙΔΗΣ-ΝΔ: “Όπως λοιπόν είναι οι Έλληνες τεχνητό έθνος έτσι είναι και οι Μακεντόνσκι, ολίγον πιο άγαρμπα, γιατί εμείς είχαμε και καλά υλικά να φτιάξουμε το αφήγημα, την ταυτότητα. Όπως οι Έλληνες έτσι και οι Σκοπιανοί, όπως και όλοι είναι τεχνητά έθνη που δημιουργούνται από πολιτική παρέμβαση.”

Γνωστός ο βίος και η πολιτεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Καιρίδη, ο οποίος σε δηλώσεις του έχει πει ότι οι Έλληνες είναι έθνος τεχνητό, όπως και οι μακεντόνσκι και έχει πει ακόμη ότι ήμαστε “τέκνα των Οθωμανών”.

Τα έχουμε γράψει και στο παρελθόν όμως δεν ιδρώνει το αυτί των ψευτοπατριωτών φιλελεύθερων της Νέας Δημοκρατίας που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία και τίποτε άλλο.

Από κοντά δυστυχώς και ένα μεγάλο τμήμα του Ελληνικού Λαού, που διακατέχεται από έναν ανίατο εθνικό παχυδερμισμό και σέρνεται σαν το σκουλήκι πίσω από το συμφέρον του για τον εαυτούλη του και μόνον! Και βέβαια ξεχωριστοί και επίλεκτοι εκπρόσωποι αυτής της ατέλειωτης σειράς που έρπει και οι βουλευτές, οι οποίοι τους εκπροσωπούν και οι οποίοι έχουν το θράσος κατά περίστασιν να παριστάνουν και τους μεγάλους Ελληναράδες!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η πρόσφατη δήλωση του Καιρίδη, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι “Η Ελλάδα είναι η καβάντζα των ΗΠΑ”.

Τι είδους “καβάντζα”, αλήθεια; “Καβάντζα” για τα συμφέροντα της Ουάσιγκτον ακόμη κι αν αυτά είναι ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα… Και το βλέπουμε αυτό με την πρόσφατη ελληνοτουρκική κρίση, αλλά είναι εντελώς άστοχη η έκφραση “καβάντζα”.

Στην θέση αυτής, θα έπρεπε να λεχθεί ότι είμαστε οι πιο σωστοί υποτακτικοί τους στην περιοχή. Δεν είχε κάνει άλλωστε τυχαία την δήλωση ο ίδιος ο Μητσοτάκης ότι είμαστε οι πλέον προβλέψιμοι σύμμαχοι των ΗΠΑ στην ανατολική μεσόγειο.

Exit mobile version