Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σεπτέμβριος 2014: “Άκου Αρχηγέ και άκου το καλά…” (Βίντεο)

Ένας χρόνος είχε συμπληρωθεί από την ημέρα της προφυλακίσεως του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Μιχαλολιάκου και έξω από τα γραφεία μας της οδού Δηλιγιάννη συγκεντρώθηκαν χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην φυλάκισή του.

Το κεντρικό πανό όπως βλέπετε και στο βίντεο έλεγε “Λευτεριά στον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο”, ενώ γεμάτοι πάθος οι Ελληνίδες και Έλληνες Εθνικιστές φώναζαν το σύνθημα “Άκου Αρχηγέ και άκου το καλά ξεφτίλισες το σύστημα ακόμη μια φορά”.

Από την άλλη πλευρά, το Σύστημα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κτυπήσει το Κίνημά μας με επιθέσεις τρομοκρατικές, αποκλεισμούς και διώξεις. Όλος αυτός ο κόσμος είναι βέβαιον ότι δεν χάθηκε, υπάρχει και περιμένει την ώρα να ανεμίσει και πάλι ψηλά τα εθνικιστικά λάβαρα.

Δεν αρκέστηκε όμως το καθεστώς μόνο σε διώξεις, αλλά εξαπέλυσε κι έναν ολόκληρο ποταμό λάσπης, συκοφαντιών και ψευδών. Με την μέθοδο της μισής αλήθειας και χρησιμοποιώντας μισθοφόρους σε φυλλάδες και κανάλια και χρησιμοποιώντας ακόμη και κάποιους που παρίσταναν τους πατριώτες και τους “εθνικιστές”, κτύπησαν με κάθε τρόπο την Χρυσή Αυγή.

Η Χρυσή Αυγή όμως κρατά ακόμη ψηλά την σημαία της Ιδέας και συνεχίζει να αγωνίζεται για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία.

Τις ημέρες αυτές υπάρχει κυριολεκτικά ένα κυνήγι μαγισσών κατά της Χρυσής Αυγής και οι διάφοροι δήθεν “πατριώτες” σιωπούν για το θέμα έγραψε το παρακάτω μήνυμα στο διαδίκτυο ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος:

Exit mobile version