Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο “δεξιός” Δήμος Αθηναίων στο πλευρό των κομμουνιστών κατά της Χρυσής Αυγής

  • Ο Κώστας Μπακογιάννης, ο δήμαρχος Αθηναίων, είναι γιος του Παύλου Μπακογιάννη, που δολοφόνησαν κομμουνιστές! Δεν έβγαλε όμως καμία ποτέ απόφαση και ψήφισμα κατά της κόκκινης τρομοκρατίας στις πολλές δίκες που έχουν γίνει… Αντίθετα, έβγαλε ανακοίνωση λίγες ημέρες πριν την απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής στην οποία τονίζει:

«Στις 7 Οκτωβρίου μετά από 5,5 χρόνια η δίκη της Χρυσής Αυγής φτάνει στο τέλος της. Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και μέλη της Χρυσής Αυγής κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίας και άλλες εγκληματικές πράξεις. Το δημοτικό συμβούλιο θεωρώντας ότι το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής έδρασε ως εγκληματική οργάνωση, εκφράζει την εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Δικαιοσύνη και προσδοκά την καταδίκη αυτών που με τις εγκληματικές τους ενέργειες, δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, επιτέθηκαν στους Αιγύπτιους αλιεργάτες και τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και τρομοκράτησαν και τραυμάτισαν αθώους πολίτες.

Ο δήμος της Αθήνας παρακολούθησε την ακροαματική διαδικασία από την έναρξή της, μέσω της συμμετοχής του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων στο Παρατηρητήριο της δίκης, ενώ ο πρώην δήμαρχος και μέλη του δημοτικού συμβουλίου κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας. Χρέος μας είναι να διασφαλίσουμε τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων μας. Να καταδικάσουμε το φασισμό και το ναζισμό».

Η ανακοίνωση αυτή είναι μία πράξη πέρα για πέρα παράνομη, αφού αποτελεί παρέμβαση στην Δικαιοσύνη και βεβαίως είναι γεμάτη ψέματα και ανακρίβειες, υιοθετώντας πλήρως την λάσπη της αριστεράς κατά των Εθνικιστών. Ας τα βλέπουν αυτά κάποιοι εθνικά σκεπτόμενοι αντικομμουνιστές, που τους ψηφίζουν.

Exit mobile version