Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μάσκες και μασκαράδες

Μια αμφιλεγόμενη πανδημία στο βαθμό που επιφέρει τρομαχτικά πλήγματα στην οικονομία όταν οι θάνατοι στην Ελλάδα ανέρχονται σε 313 ενώ σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας οι θάνατοι από τη γρίπη Η1Ν1και του υπότυπου Η3Ν2 την περίοδο από Δεκέμβριο 2018 ως μέσα Φεβρουαρίου 2019 ανέρχονταν σε 1.071.

Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν προτρέπουμε κανέναν να μην ακολουθήσει τις όποιες οδηγίες και αδιαφορούμε για διάφορους ημιμαθείς που πλασάρουν αφιλτράριστα διάφορα σενάρια στα μέσα κοινωνικά δίκτυα ως επαναστάτες φαντάσματα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν προβληματιζόμαστε ως λογικοί άνθρωποι για τα αίτια και τα αποτελέσματα.

Απροετοίμαστος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δείχνει ανίκανος να επιτελέσει το έργο που υποτίθεται πως έχει αναλάβει, οδηγώντας σε ένα ντόμινο παραπληροφόρησης με ολέθριες συνέπειες για τις εθνικές οικονομίες των κρατών. Είναι βέβαια ουτοπικό να πιστεύει κανείς πως υπάρχουν εθνικές οικονομίες κάτω από το ζυγό ενός παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, που επιβαρύνει εκ νέου τα έθνη με τρισεκατομμύρια δανεικών και που θα εισπραχθούν με αίμα, θάνατο και δυστυχία.

Μέσα σε αυτό το κλίμα η κυβέρνηση των Μητσοτάκηδων παρουσιάστηκε, μέσω μιας ελεεινής και ακριβοπληρωμένης προπαγανδιστικής εκστρατείας από από τα ΜΜΕ, ως η καλύτερη κυβέρνηση στον πλανήτη στο θέμα της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Η πραγματικότητα όμως δεν είναι αυτή που επιβάλουν διάφορες τηλεπερσόνες, αλλά πολύ πιο διαφορετική. Είναι μια πραγματικότητα στην οποία δεν έχουν ζήσει ποτέ οι μεγαλοαστικές οικογένειες και οι γόνοι τους, οι ίδιοι που κυβερνούν δεκαετίες την Ελλάδα πιστεύοντας πως έχουν επιλεχθεί κληρονομικά από μια ανώτεροι δύναμη.

Είναι οι ίδιοι που με προχειρότητα μοίρασαν χιλιάδες ακατάλληλες και ακριβοπληρωμένες μάσκες στους μαθητές επιδεικνύοντας την αδιαφορία τους για τα ελληνόπουλα.

Είναι οι ίδιοι που διχάζουν τους Έλληνες και βαφτίζουν ως τρελούς όποιους έχουν διαφορετική άποψη για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Είναι οι ίδιοι που ποτέ δεν θα κάτσουν στις ουρές δημόσιων νοσοκομείων με διάφορους «ευπαθείς» που προκαλούν με μια υπεροπτική και αλαζονική συμπεριφορά, αρνούμενοι να τηρήσουν κανόνες υγιεινής που επιβάλλονται με πρόστιμα στους Έλληνες φορολογούμενους, αρνούμενοι να φερθούν ως άνθρωποι.

Είναι οι ίδιοι που επιβάρυναν με εκατοντάδες δισεκατομμύρια χρέος την Ελλάδα την περίοδο της μεταπολιτευτικής πολιτικής σαπίλας, ανίκανοι να ενισχύσουν το σύστημα υγείας με ΜΕΘ που δεν ξεπερνούν τις 1.000. Είναι το πολιτικό κόστος που φοβούνται και όχι οι όποιοι θάνατοι από την όποια διασπορά του ιού.

Είναι οι ίδιοι που προτρέχουν, τάζοντας ανύπαρκτα εμβόλια με παρενέργειες, θέτοντας μάλιστα σαφή χρονικό ορίζοντα παραλαβής.

Είναι οι ίδιοι που ξεκατινιάζονται στα τηλεοπτικά πάνελ για ευθύνες, ρίχνοντας λάσπη εναλλάξ, αδυνατώντας να αντιληφθούν πως ως πολιτικοί πρέπει να πράττουν και όχι να υπόσχονται.

Είναι οι ίδιοι που έχουν αδιαφορήσει ουσιαστικά για το στράτευμα και τα υλικά, έχοντας απαξιώσει την εγχώρια πολεμική βιομηχανία, προβάλλοντας ως άλλοθι τα οικονομικά μνημόνια που ίδιοι προκάλεσαν και ψήφισαν. Τώρα τρέχουν στις πολεμικές βιομηχανίες των συμμάχων που τρίβουν τα χέρια τους με τα νέα deals. Οι όποιες μίζες ίσως γίνουν γνωστές την επόμενη δεκαετία.

Είναι οι ίδιοι που απαντούν με μια χαζοχαρούμενη αστική ευγένεια, γονατιστοί απέναντι στις πολεμικές ιαχές και τις ελεεινές απειλές των τούρκων, επικαλούμενοι ένα ανύπαρκτο διεθνές δίκαιο και έτοιμοι από καιρό να δώσουν γη και ύδωρ.

Είναι οι ίδιοι που αδυνατούν να προστατέψουν τα σύνορα μας από τις ορδές των λαθρομεταναστών, βαφτίζοντάς τους φιλοξενούμενους και προσπαθώντας να τους εντάξουν στην ελληνική κοινωνία υποκύπτοντας στις επιταγές της νέας τάξης. Ανίκανοι να λύσουν τα προβλήματα των κατοίκων στα ακριτικά νησιά τους εξαγοράζουν με ψίχουλα καταργώντας δήθεν τον ΕΝΦΙΑ.

Είναι οι ίδιοι που μεταθέτουν συνεχώς την ανάπτυξη στον επόμενο χρόνο με υποσχέσεις που γνωρίζουν πως είναι ανίκανοι να τηρήσουν.

Είναι οι ίδιοι που αλλάζουν σήματα και πορεία στα πολιτικά τους παραμάγαζα ώστε να γίνουν πιο θελκτικοί στα μάτια των ψηφοφόρων, υπακούοντας στις οδηγίες διαφόρων image makers που παίζουν μαζί μας.

Είναι οι ίδιοι μασκαράδες που ήταν πάντα, απευθυνόμενοι στην εγκληματική αφέλεια του μέσου ψηφοφόρου που αδυνατεί να κατανοήσει τα στοιχειώδη.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στην πολυαγαπημένη μας Πατρίδα που ρημάζουν δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί παλιάτσοι, βρισκόμαστε σε αναμονή μιας ιστορική δικαστικής απόφασης για το μέλλον του Εθνικιστικού Κινήματος και της Πατρίδας.

Στην πολυετή διάρκεια αυτής της δίκης συνέβησαν πολλά και οι λόγοι των διώξεων δεν ήταν τίποτα περισσότερο παρά πολιτικοί. Λίγες μέρες μένουν και ενώ θα έπρεπε να αφήσουν τη δικαιοσύνη απερίσπαστη, αριστερές φράξιες, φορώντας τη μάσκα του «δημοκράτη», διοργανώνουν διάφορές φιέστες με τα γνωστά κατακάθια της ελληνικής κοινωνίας.

Μια τραγικά μικρή μειοψηφία των ίδιων και ίδιων τεμπελχανάδων κομματόσκυλων καλεί σε διαδηλώσεις καθηγητές, νεολαία και μαθητές ώστε να χύσουν το ίδιο δηλητήριο που έχουν δεκαετίες στην ψυχή τους. Το μίσος τους για κάθε τι Ελληνικό, κάθε τι αληθινό.

Στο πλευρό τους διάφοροι νεοφιλελεύθεροι τηλεδικαστές, παχυλά αμειβόμενοι από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, βουτηγμένοι στη σάπια χλιδή ενός μίζερου μικρόκοσμου.

Να είναι σίγουροι πως όχι απλά δεν επηρεάζουν την αποφασιστικότητα μας για αγώνα, αλλά τη δυναμώνουν.

Πιστοί πως η δικαιοσύνη θα επιτελέσει το καθήκον της, μακριά από πολιτικές παρεμβάσεις όπως οφείλει στον όρκο που έδωσε στο Θεό, είμαστε σίγουροι πως το δίκαιο θα λάμψει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συσπειρώσει τους Έλληνες σε μια νέα πορεία, μακριά από τοξικά βαρίδια που μόνο κακό προσέφεραν. Ο Θεός μαζί μας!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version