Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέδριο της Europol εναντίον του “ακροδεξιού εξτρεμισμού” και αναφορά στην Χρυσή Αυγή

  • Την ίδια περίοδο κατά την οποία οι τζιχαντιστές τρομοκράτες κτυπούν κάθε τόσο στην Ευρώπη, το πρόβλημα των εξουσιαστών των Εθνών της Ευρώπης είναι ο “ακροδεξιός εξτρεμισμός”! 

Στην συνεδρίαση της EUROPOL με θέμα «Αγώνας εναντίον του ακροδεξιού εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας» ο Μάξιμος Χαρακόπουλος παρενέβη υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «η αντιμετώπισή του ακροδεξιού εξτρεμισμού είναι ιδιαίτερα δύσκολη, και δεν επαρκούν τα αστυνομικά μέτρα. Χρειάζεται ο συντονισμός μεταξύ των κρατών για την ανίχνευση των δικτύων που δημιουργούνται μεταξύ των διαφόρων οργανώσεων. Ταυτόχρονα, οφείλουμε να θεραπεύσουμε τις αιτίες που ωθούν στην ένταξη σε ακραίες οργανώσεις: τις τεράστιες κοινωνικές ανισότητες, την αύξηση της ανεργίας και τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος”.    

Ο πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής σημείωσε επίσης ότι «η Ελλάδα αντιμετώπισε, εν μέσω της οικονομικής κρίσης, την ανάπτυξη ακροδεξιού κινήματος, που εκφράστηκε με την ενίσχυση της Χρυσής Αυγής. Διαπιστώθηκαν πολλά επεισόδια με βίαιες επιθέσεις, με αποκορύφωμα τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής. Η κεντροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά αντέδρασε με αποφασιστικότητα και τα στελέχη της οργάνωσης αυτής οδηγήθηκαν σε δίκη, η απόφαση της οποίας αναμένεται στις 7 Οκτωβρίου. Δυστυχώς, στην Ελλάδα, ευδοκιμεί εδώ και δεκαετίες, ο ακροαριστερός εξτρεμισμός, που βαρύνεται με δεκάδες δολοφονίες, με πιο γνωστή την οργάνωση 17 Νοέμβρη, τα μέλη της οποίας βρίσκονται σήμερα στη φυλακή».  

Η τελευταία αναφορά για τους κομμουνιστές δολοφόνους προκάλεσε την αντίδραση της αριστεράς, η οποία δεν θέλει να ακούγεται καν ότι υπάρχει κόκκινη τρομοκρατία! Ακόμη στα όσα είπε το στέλεχος της ΝΔ, είναι σαφές και το δηλώνει ότι η δίωξη της Χρυσής Αυγής ήταν αποτέλεσμα πολιτικής παρέμβασης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση Σαμαρά αντέδρασε… 

Exit mobile version