Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο πλευρό των “Μακεδονομάχων” της ΝΔ η Φώφη ψηφίζει τις συμφωνίες με τα Σκόπια

 

  • Νέο “μακεδονικό αγώνα” ξεκίνησαν οι πατριδοκάπηλοι της ΝΔ, αφήνοντας να διαδίδεται η φήμη ότι δεν θα ψηφίσουν τις συμφωνίες με τα Σκόπια, τις οποίες τελικά και θα ψηφίσουν!

Καθυστερούν όσο μπορούν να τις φέρουν στην Βουλή και αναζητούν την ευκαιρία όταν θα υπάρχει κάποιο μεγάλο ζήτημα στο προσκήνιο για να τις φέρουν και να τις ψηφίσουν…

Οι λεγόμενες “πατριωτικές” δυνάμεις της ΝΔ, δεν είναι τίποτε άλλο από το πολιτικάντικο άλλοθι μίας παρατάξεως, που ξεπουλάει στεγνά και κυνικά τα εθνικά μας συμφέροντα εδώ και δεκαετίες. Βρίσκουν και τα κάνουν όμως, αφού δεν είναι μόνον ο λαός που τους ανέχεται και τους ψηφίζει, αλλά και η 5η φάλαγγα, οι Ιούδες στις τάξεις των Εθνικιστών, που τους προσφέρουν πρόθυμα κάλυψη και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι δίπλα τους σαν ψωρόσκυλα, μήπως και τους πετάξουν καμία μπουκιά…

Σχετικά με το ζήτημα των τριών συμφωνιών με τα Σκόπια, που δήθεν δεν θα ψηφίσουν οι βουλευτές της ΝΔ, ήλθε αρωγός και λαγός της κυβέρνησης η Φώφη Γεννηματά, η οποία δήλωσε ότι θα ψηφίσει τις συμφωνίες και χαρακτηριστικά δήλωσε: “Εμείς δεν κάνουνε κωλοτούμπα, δεν μπορεί να ξεφτιλιστεί η χώρα. Δεν μπορούμε να μην ψηφίσουμε τις τρεις συμφωνίες στην Βουλή.”

Συμφωνούμε απόλυτα μαζί της. Δεν κάνει καμία κωλοτούμπα, αυτό ήταν πάντα το ΠΑΣΟΚ και ασφαλώς και δεν μπορεί να ξεφτιλιστεί η χώρα, αφού την έχουν ξεφτιλίσει εδώ και πολλά χρόνια!

Exit mobile version